Astrologie

Mensen met deze 4 sterrenbeelden worden het meest gehaat

sterrenbeelden-meest-gehaat

Als jij je wel eens bezighoudt met sterrenbeelden, heb jij er vast wel eentje waar je een hekel aan hebt. Het lijkt er namelijk op dat er sterrenbeelden zijn die meer gehaat worden dan anderen. Wij hebben uitgezocht welke dat zijn en waarom deze sterrenbeelden het meest gehaat worden. 

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Dit sterrenbeeld wordt vaak gehaat omdat ze 2 faced zijn. Ze zijn je vriend, maar ook degene die achter je rug om je grootste geheimen onthult. Een Tweeling is lief in je gezicht, maar achter je rug om gemeen. Twee gezichten dus!

Ook hebben veel mensen een hekel aan Tweelingen omdat ze veel te veel praten. Ze kunnen aan één stuk door babbelen, sommigen vinden dit erg vervelend. Ze kunnen daarnaast wel goed luisteren, als je dat nodig hebt.

Beslissingen nemen is niet de sterkste kant van Tweelingen. Meestal zijn ze besluiteloos en laten beslissingen liever aan anderen over. Helaas kan dit leiden tot frustraties omdat alle gezamenlijke beslissingen worden overgelaten aan anderen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Dit sterrenbeeld staat bekend als mysterieus en sexy. Terwijl anderen zich juist kunnen irriteren aan dit mysterieuze. Het voelt alsof ze iets verbergen en erg onvoorspelbaar zijn. Dit geheimzinnige gedrag, kan mensen erg onzeker maken.

Emotioneel is de Schorpioen zeer onstabiel. Ze hebben veel stemmingswisselingen en doen hierdoor snel kattig. Als een schorpioen naar je uithaalt, is er een grote kans dat je gekwetst wordt.

Schorpioenen vinden persoonlijke vrijheid heel belangrijk, maar willen dit niet bieden aan anderen. Ze zijn bezitterig en jaloers, en dit beïnvloedt vaak hun liefdesleven. Dit is een grote frustratie aan het sterrenbeeld Schorpioen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Leeuw wordt gehaat omdat ze nogal egoïstisch, onnadenkend en narcistisch kunnen overkomen. Vaak is dit redelijk overdreven. Leeuwen hebben een sterke persoonlijkheid, en daar kunnen sommige mensen niet mee om gaan.

Dit is een van de sterrenbeelden die wordt gehaat, omdat ze graag in de spotlight staan. Ze zijn graag het middelpunt van de belangstelling, oftewel een aandachtsfreak.

Leeuwen hebben vaak de neiging om wraak te nemen. Ze zijn erg wraakzuchtig en hiermee jagen ze mensen weg. Als het ego van een Leeuw gekwetst wordt, wordt er moeite gedaan om wraak te nemen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden beoordelen alles en iedereen, zo ook zichzelf. Dit sterrenbeeld komt al snel afkeurend over omdat ze oordelend en kritisch zijn. Het is alsof ze zichzelf boven de rest vinden staan, terwijl ze zelf heel onzeker zijn.

Dat de Maagd zo veroordelend is, komt omdat ze denken alles beter te weten. Ze hebben overal het antwoord op en zijn hier heel stellig in. Als een Maagd denkt te weten hoe iets in elkaar steekt,  blijft hij daar ook bij. Ze zijn ontzettende betweters en dit kan frustrerend zijn.

Naast dat een Maagd materialistisch is, is hij ook vrij gierig. Maagden genieten van leuke dingen, maar is heel voorzichtig met geld uitgeven. Dag in dag uit hard werken om geld te verdienen, maar daardoor geen tijd hebben voor vrienden of familie.

Beeld: Selling Sunset