Astrologie

Deze sterrenbeelden zijn absoluut geen goede match

sterrenbeelden-match

Soms heb je meteen een klik met iemand en met de ander voel je die match niet. Maar voor deze sterrenbeelden is dit nog zachtjes uitgedrukt. Ze zijn absolute tegenpolen en hebben een bloedhekel aan elkaar. Dit zijn de sterrenbeelden die geen goede match zijn!

1. Kreeft en Ram

Deze sterrenbeelden zijn écht als water en vuur, aangezien de Kreeft een waterteken en de Ram een vuurteken is. Als je deze twee sterrenbeelden in een ruimte zet, gaat dat gegarandeerd mis. De Kreeft is namelijk heel gevoelig terwijl de Ram recht voor z’n raap is. Dit verwacht de Ram ook van anderen om zich heen terwijl de Kreeft heel erg kan schrikken van zulke directe opmerkingen. Hou ze daarom maar bij elkaar uit de buurt.

2. Tweelingen en Schorpioen

De Schorpioen is heel erg gehecht aan beloftes. Een afspraak is daarom een afspraak. Als een Schorpioen op je rekent, kun je dat vertrouwen beter niet schaden. Tweelingen daarentegen denken hier heel anders over. Zij zijn ontzettend wispelturig waardoor ze vlak na het maken van een afspraak alweer van gedachten veranderen. Iets wat de Schorpioen heel slecht trekt.

3. Steenbok en Boogschutter

Vooral op het gebied van samenwerken zullen deze twee sterrenbeelden enorm botsen. De Steenbok vindt de Boogschutter vaak veel te luidruchtig, aanwezig en opstandig. Dit omdat de Steenbok zelf heel hardwerkend, betrouwbaar en structuurminnend is. De Boogschutter heeft lak aan structuur en doet alles op z’n eigen tempo. Als deze sterrenbeelden ooit tot een compromis komen, mag dat in de krant!

Lees ook:
Déze drie sterrenbeelden gaan het jaar op een bijzondere manier afsluiten

4. Stier en Waterman

In het dagelijks leven kunnen deze sterrenbeelden elkaar nog wel luchten, maar op het gebied van romantiek absoluut niet. Van een partner verwacht de Stier grootse, romantische gebaren terwijl de Waterman daar niet van houdt. Het woord romantiek kennen en snappen ze niet. Sterker nog: Waterman wordt er helemaal niet gelukkig van als zijn partner constant aandacht en bevestiging nodig heeft. Tijdens die eerste date toch maar even naar het sterrenbeeld vragen dus.

Beeld: pinterest