Astrologie

Deze 4 sterrenbeelden gaan geen fijne herfst tegenmoet

sterrenbeeld-geen-fijne-herfst

Wanneer we aan de herfst denken, denken we vooral aan verkleurde bladeren, koude avonden, wollige pyjama's en horrorfilms. Dit alles klinkt natuurlijk mega cozy, maar helaas zal dat niet voor iedereen zo zijn. Deze sterrenbeelden gaan namelijk geen fijne herfst tegemoet.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Veel mensen zien de herfst als een kans om te genieten van de knusse vibes. Halloween, verkleurde bladeren en warme chocolademelk horen er natuurlijk wel een beetje bij. Maar helaas voel jij deze vibe nog niet helemaal. Je staat er natuurlijk om bekend dat je ontzettend nieuwsgierig bent en deze nieuwsgierigheid kan er heel makkelijk voor zorgen dat je je gaat vervelen of dat je je rusteloos voelt. En helaas; van dit gevoel zal jij komende herfst heel veel last krijgen. Een filmavondje met een lekker spannende horrorfilm of knusse romcom zit er voor jou dus niet in. Om dit vervelende gevoel een beetje te stillen, kun je natuurlijk proberen een nieuwe hobby op te pakken. Wedden dat je je dan wel vermaakt, Tweelingen?

Maagd (23 augustus – 22 september)

Perfectionistisch as ever zal je merken dat je dit seizoen jezelf behoorlijk in de weg gaat zitten. Het liefst wil jij dat alles altijd strak volgens plan verloopt, Maagd. Helaas zal dat dit najaar niet zo gaan en hier voel je je vreselijk over. Je zet enorm veel druk op jezelf om je leven beter te maken, maar dit zal averechts werken. Je gaat merken dat je je overweldigd voelt door de druk die je jezelf oplegt. Daarom is het belangrijk om wat meer in het moment te gaan leven. Probeer de controlfreak in jou een beetje los te laten en misschien zelfs een beetje te ontspannen. Maak een wandeling door het herfstachtige park of snij een pompoen uit; doe wat ervoor nodig is om jou eindelijk te laten ontspannen. Je hebt het meer dan verdiend!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Arme Weegschaal; de herfst is toch wel een beetje jouw seizoen. Je bent natuurlijk in het begin of rond het midden van de herfst jarig, waardoor jouw verwachtingen van dit seizoen ieder jaar weer vrij hoog liggen. En no worries, je verjaardag zelf zal ongetwijfeld een succes worden! De rest van het seizoen zit alleen misschien wel een beetje tegen. De herfst veroorzaakt namelijk wel een beetje een onrustig gevoel bij jou. Verjaardagen, Sinterklaas en dan ook nog kerstmis; het is je eigenlijk net iets te veel allemaal. Hierdoor kan het zijn dat je je overweldigd voelt en je eigenlijk een stapje terug moet nemen. Onthoud dat hier niks mis mee is! Luister naar jezelf en doe het lekker rustig aan.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Je zal merken dat je deze herfst een beetje uit balans bent. Over het algemeen ben jij een heel extravert persoon. Je houdt ervan om je tijd met je geliefden te spenderen en doet normaal gesproken niets liever. De banden die jij vormt zijn normaal gesproken heel diepgaand, maar toch mis je dit najaar iets. Hierdoor zal de balans tussen het sociale contact en de behoefte om ook even alleen te zijn nogal verstoord worden. Hoe dit precies komt, is voor ons ook een raadsel en hier kun je alleen maar zelf achter komen. Daarom is het heel belangrijk om jezelf dit seizoen op nummer één te zetten. Neem een stapje terug waar dat nodig is en plan lekker veel tijd voor selfcare. Zolang je dit gewoon doet, komt het allemaal vanzelf wel weer goed, Vissen.

Beeld: ginny & georgia