Astrologie

Oh no! Déze 3 sterrenbeelden eindigen januari met een gebroken hart

sterrenbeelden-gebroken-hart

Het liefst brengen we alleen maar goed nieuws, maar helaas kunnen we er deze maand niet omheen. Er zijn 3 sterrenbeelden die januari eindigen met een gebroken hart. Ahw!

Ram | 21 maart – 19 april

Is jouw sterrenbeeld Ram? Dan wordt januari geen makkelijke maand voor jou! Je zult merken dat je liefdesleven op de proef wordt gesteld en het is lastig om deze test te overleven. Het is je vast opgevallen dat jij de laatste tijd veel afleiding zoekt buiten je partner om. Je gaat trekt steeds meer met vrienden of vriendinnen op, want dan hoef je de realiteit niet onder ogen te komen. Maar aan het einde van deze maand, sta jij anders in het leven.

Je zult eindelijk de kracht hebben om je gevoelens uit te spreken naar je lover. Dit belooft geen makkelijk gesprek te worden en de manier waarop jouw geliefde antwoord heeft, zegt al genoeg.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Voor Kreeften kan het moeilijk zijn om mensen toe te laten, maar wanneer dit gebeurt, is het lastig om deze persoon uit je hart te krijgen. Als je een langere tijd samen bent met iemand, merk je dat mensen veranderen. Hier is in principe niks mis mee, maar je moet wel blijven communiceren. Het is lastig voor een Kreeft om onderscheid te maken tussen vertrouwen en verliefdheid.

Wil jij eigenlijk nog wel met je partner samen zijn of ben je bang om een nieuw avontuur te beginnen? Het is belangrijk om bij jezelf naar binnen te kijken en te luisteren naar je hart, dan zul je het gelukkigste zijn!

Lees ook:
Deze 4 sterrenbeelden zijn echte harde werkers

Maagd | 23 augustus – 22 september

Mensen met het sterrenbeeld Maagd zullen gemerkt hebben dat dit emotioneel gezien een erg chaotische maand is. Het kwartje is gevallen en je beseft ineens dat het geen zin heeft om voor iemand te vechten, als hij/zij niet dezelfde energie teruggeeft. Het kan als een klap in je gezicht voelen wanneer je realiseert wat dat betekent. Het is tijd om een knoop door te hakken.

Het is belangrijk om de aankomende tijd goed aan jezelf te werken. Geef alles rustig een plekje en laat je emoties toe. Hoe cliché het ook is: it’s okay, not to be okay! 

Beeld: pinterest