Astrologie

Oeh la la: deze 5 sterrenbeelden kunnen het beste flirten

sterrenbeelden-flirten

Sommige mensen hebben er totaal geen probleem mee om op iemand af te stappen en een praatje te maken, terwijl anderen juist van alleen de gedachte daaraan al knikkende knieën krijgen. Vaak heeft dit te maken met je sterrenbeeld, want sommige sterrenbeelden zijn nou eenmaal beter in flirten dan de anderen!

Ram (21 maart – 19 april)

Als Ram ben jij natuurlijk spontaan en sociaal, dus voor jou is het dan ook appeltje-eitje om op anderen af te stappen. Daarom ben jij ook erg goed in flirten; de mensen die jij leuk vindt, geef je gewoon een aantal welgemeende complimentjes, en op die manier lukt het jou altijd om wederzijds interesse te behalen!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Jij staat sterk in je schoenen en weet eigenlijk altijd wel wat je moet zeggen. Sociaal gezien ben jij namelijk erg sterk onderbouwd, dus heb jij overal het perfecte antwoord op. Hierdoor laat jij gesprekken lekker soepel verlopen, en bind je iedereen om je vinger met jouw charmes!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Oké, je hebt het stereotype dat de Leeuw graag in de spotlight staat vast al vaak genoeg aan moeten horen. Maar het is gewoon zo! Bekijk het als een goede eigenschap: hierdoor ben jij namelijk heel goed in gesprekken vloeiend laten verlopen en dus ook een kei in flirten! Goed bezig. 😉

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Als Weegschaal ben jij natuurlijk een heel charmant persoon, maar daarbij straal je ook heel veel rust en vriendelijkheid uit. Dit is iets wat veel mensen aantrekkelijk vinden, en omdat jij heel sociaal bent weet jij precies hoe je hier flirterig op kan inspelen!

Lees ook
Aha, deze sterrenbeelden moet jij (volgens je eigen sterrenbeeld) dus niet gaan daten

Boogschutter (22 november – 21 december)

Jij bent natuurlijk één van de meest sociale sterrenbeelden uit de dierenriem, wat erg in jouw voordeel is. Daarnaast vind je het heel leuk om complimentjes uit te delen en straal je ook heel veel vriendelijkheid uit. Maar tegelijkertijd ben je ook heel stoer, waardoor mensen flink tegen jou opkijken en jij iedereen om jouw vinger kan binden!

Beeld: pinterest