Horoscoop

Good to know! Déze sterrenbeelden zijn dol op feestjes (en deze juist niet)

Je sterrenbeeld kan je veel vertellen over je persoonlijkheid. Zo ook of je wel of niet van feestjes houdt. Maar er zijn natuurlijk ook sterrenbeelden die liever thuis op de bank blijven zitten met een lekker wijntje. Wij vertellen je welke dit zijn!

Déze sterrenbeelden zijn dol op feestjes (en deze juist niet)

Sommige mensen zijn echte party animals, terwijl andere liever op de bank blijven liggen terwijl ze een nieuwe aflevering kijken van hun favoriete serie. Beide oké, maar welke ben jij?

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen zijn over het algemeen sociaal ingesteld. Je hebt vaak snel een goede klik met de mensen om je heen en het kost je ook weinig moeite om je aan te passen in situaties waar je niemand kent. Weegschalen zijn charmant en positief en houden absoluut van een feestje!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Ook de Boogschutter is altijd in de mood voor een party! Boogschutters zijn mega creatief en houden daarom van themafeestjes. Eerste letter van je naam party, karaoke avond, of een gemaskerd bal? De Boogschutter vindt het allemaal leuk! Als je met een Boogschutter naar een feestje gaat weet je ook dat je altijd een leuke avond hebt.

Lees ook:
Hilarisch! Zo gedraag jij je als je dronken bent volgens je sterrenbeeld

Vissen (19 februari – 20 maart)

Een van de sterrenbeelden die minder houdt van feestjes is Vissen. Zij blijven gewoon liever thuis. Een concert of een festival op z’n tijd kunnen ze van genieten, maar het liefst blijven ze in hun vertrouwde omgeving bij de mensen waarbij ze zich op hun gemak voelen. Vissen organiseren af en toe ook wel eens een feestje, maar deze zijn vaak klein en intiem. Feestjes hoeven ook niet altijd groots te zijn, als je maar de juiste mensen om je heen hebt! 😉

Beeld: Pexels: Inga Seliverstova