Astrologie

Party time! Déze sterrenbeelden hebben altijd zin in een feestje

Danique
sterrenbeelden-feestje

Het weekend is weer in volle gang en dat moet gevierd worden met een feestje! Déze 5 sterrenbeelden hebben het hele weekend waarschijnlijk al volgepland, want zij zijn altijd in voor een feestje!

Ram | 21 maart – 19 april

Wanneer een Ram een feestje binnenloopt, draaien alle hoofden naar om. She is the life of the party en zorgt dan ook dat ze zich geen moment verveeld. Ook zijn zij vaak degene die als laatste binnenkomen, op deze manier krijgen ze meer aandacht dan wanneer er nog maar een paar mensen aanwezig zijn.

Rammen zijn altijd op zoek naar nieuwe prikkels en zijn snel ergens op uit gekeken. Vaak gaan zij dan ook naar meerdere feestjes op een avond en staat de hele agenda volgeboekt. Als het ergens niet leuk is, is er altijd nog een ‘plan b’ om naar toe te gaan. Ze zitten nooit stil en vinden het fijn om in hun vrije tijd veel onder de mensen te zijn. Sociaal contact is voor hen heel belangrijk.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Sociaal, houdt van kletsen en nieuwe mensen ontmoeten, dit omschrijft een Tweelingen het beste. Ze kunnen de oren van je hoofd af kletsen of gaan in diepe, interessante gesprekken met mensen die ze pas net hebben leren kennen. Door hun open houding vinden mensen het fijn om met dit sterrenbeeld een praatje te maken op een feestje. Tweelingen zorgen er ook voor dat niemand alleen staat op het feestje. Ze zullen niemand negeren of buitensluiten.

Deze sociale dieren zijn een pro in dinner parties! Heel lang na tafelen met een overvloed aan rode wijn en vooral, veel babbelen met vrienden, familie, kennissen en misschien wel nóg belangrijker: nieuwe mensen!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Dan is het vast geen verrassing voor je dat jij in dit rijtje staat. Een Leeuw houdt van alle aandacht en wil graag op elk feestje het middelpunt zijn. Of ze nu aan de bar hangen of op de dansvloer staan, ze vinden het heerlijk als alle ogen hun richting op staat.

Feestjes brengen alle dingen samen waar Leeuwen zo ontzettend van houden: opvallen, uitgesproken outfits en het belangrijkste, een geweldige tijd beleven met je beste groep vrienden!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Een Weegschaal vindt het niet alleen leuk om naar een feestje toe te gaan, maar vinden het nóg leuker om het zelf te organiseren! Net zoals Tweelingen zijn zij heel sociaal en houden er van om met vrienden veel te kletsen. Mensen met dit sterrenbeeld zijn ambitieus en weten precies hoe ze een feestje kunnen bouwen. Het zijn geboren gastvrouwen (of heren) en ze zorgen er altijd voor dat iedereen het naar zijn zin heeft op de get together. 

Het is niet alleen fijn om Weegschalen erbij te hebben op een zelf georganiseerd feestje, maar ook bij muziekfestivals en andere evenementen zijn dit hele prettige mensen om mee om te gaan. Ze zijn charmant, hebben een relaxte houding en zijn altijd in voor gezelligheid!

Lees ook:
Deze 4 sterrenbeelden zijn echte harde werkers

Boogschutter | 22 november – 21 december

Boogschutters zijn avontuurlijk en spontaan! De beste eigenschappen om een goed feestje te bouwen. Wanneer dit sterrenbeeld de spotlight krijgt aangeboden, weten ze iedereen van hun sokken te blazen! Mensen met het sterrenbeeld Boogschutter kunnen intens genieten van goede muziek en snelle dance moves! Hun place to be op een feestje is dan ook de dansvloer of op het podium bij een karaokebar.

Het schijnt dat Boogschutters naar de allerbeste en meest unieke feestlocaties gaan. Dit komt door hun avontuurlijke karakter en zij vinden het dan ook de moeite waard om wat verder te reizen voor een goed avondje uit! Dus heb je nog geen plannen dit weekend? Bel dan vooral jouw Boogschutter-bestie op, zij weet vast wel raad.

Beeld: pinterest