Astrologie

Déze 3 sterrenbeelden kunnen in februari veel romantiek verwachten

Nicoline
sterrenbeeld-romantiek-februari

Valentijnsdag staat om de hoek, dé dag van liefde en romantiek. Enne..., deze 3 sterrenbeelden mogen in de maand februari heel veel romantiek verwachten. Geluksvogel!

1. Ram | 21 maart – 19 april

Na een intens koude winter, gaan we in februari echt weer naar het voorjaar toeleven. Hoewel het in februari ook nog koud kan zijn, zal jouw hart verwarmt worden door een goede dosis aan romantiek. Jij bent namelijk één van de sterrenbeelden die aardig wat romantiek mag verwachten in februari. Een Ram is vaak heel zelfstandig en onafhankelijk, waardoor je het lastig kan vinden om jezelf over te geven aan de liefde. Toch zal je komende maand een diepere connectie met een bijzonder iemand aangaan, nadat die persoon zijn of haar gevoel naar jou heeft geuit. Je zal minder tijd alleen doorbrengen en altijd op de ander kunnen leunen.

2. Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Dit sterrenbeeld is heel goed in netwerken en contacten leggen met nieuwe mensen. Hierdoor heb je altijd mensen om je heen, maar in februari zal je iemand ontmoeten. Niet zomaar iemand, maar een persoon die op basis van interesses perfect bij jou past. Het kan zomaar zo zijn dat het iemand is in jouw nabije omgeving, maar door al die sociale contacten van jou heb je diegene helemaal over het hoofd gezien. Februari is niet voor niks de maand van de liefde zeggen we dan maar.

Lees ook:
Déze vier sterrenbeelden worden het snelst verliefd

3. Weegschaal | 23 september – 22 oktober

De Weegschaal is zoals altijd op zoek naar balans in het leven, maar in februari laat je deze behoefte even los. Het is niet erg als het leven soms even uit balans raakt. Dit kan namelijk ook zorgen voor spanning. Spanning op het gebied van de liefde bijvoorbeeld. Wanneer jij je op sociale gelegenheden bevindt, zal je merken dat veel ogen op je gericht zijn, maar waar je deze aandacht voorheen liever negeerde, heb je in februari de stoute schoenen aangetrokken. De romantische gebaren zullen je om de oren vliegen.

Beeld: pinterest