Astrologie

Voor déze 3 sterrenbeelden wordt februari een lastige maand

sterrenbeelden-februari-lastige-maand

De eerste maand van het jaar zit er al bijna op. Februari komt al om de hoek kijken en voor déze drie sterrenbeelden kan het wel eens een lastige maand worden. Good luck! 

Stier | 20 april – 20 mei

Ben jij een Stier? Dan zal je al snel merken dat de tweede maand van het jaar, niet jouw beste wordt. Je wil graag vooruitgang boeken, maar je kan jezelf er niet toe zetten om helemaal er voor te gaan. Voor nu focus jij je liever op dingen die je leuk vindt om te doen, dan de dagelijkse klussen die je eigenlijk zou moeten doen.

Ook zal je in februari geconfronteerd worden met je verleden. Dit kan te maken hebben met een gebeurtenis in de familie. Probeer geen oude koeien uit de sloot te halen en vermijd conflicten. Zoek een fijn plekje op voor jezelf om je veilig en rustig te voelen. Don’t stress it, babe!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Voor de Steenbok voelt het misschien wel alsof er liefde en geluk in de lucht hangt. Deze maand wordt romantisch en staat in het teken van intimiteit. Trek je stoute schoenen aan en durf te verbinden met mensen om je heen. Maar laat niet over je heen lopen! Je openstellen naar anderen is goed, maar laat hen er geen misbruik van maken. Be yourself!

Mensen zullen zich verbazen dat jij je grenzen durft aan te geven en zij moeten hier overduidelijk nog even aan wennen. Je komt er hierdoor achter wie er écht om jou geeft en dit kan pijnlijk zijn.

Lees ook:
Déze 3 sterrenbeelden zijn écht toe aan vakantie

Waterman | 20 januari – 18 februari

We kondigen niet graag slecht nieuws aan, maar deze maand wordt confronterend voor jou, Waterman. Elke dag weer krijg jij een spiegel voor je neus, maar neem het allemaal niet te letterlijk en persoonlijk. Don’t be too hard on yourself. Je bent zo lief en zacht voor anderen, wees dit ook naar jezelf. Watermannen zijn van nature echte binnenvetters en dat kan ervoor zorgen dat de spanningen deze maand hoog oplopen. Probeer dus ruzies te voorkomen, want het kan zomaar zijn dat je ontploft en dingen zegt die je niet meent!

Maar remember, je hoeft niet iedereen te vriend te houden! Omring jezelf met mensen die je wél leuk vindt en waar je positieve energie van krijgt. Zij slepen jou door de maand heen!

Beeld: pinterest