Astrologie

Deze 5 sterrenbeelden zijn echt geschikt voor Expeditie Robinson

sterrenbeelden-expeditie-robinson

Heb jij je strategieën ook al bedacht voor Expeditie Robinson? Volgens de sterren zijn deze sterrenbeelden het meest geschikt om de finale te kunnen halen in Expeditie Robinson. Ben jij bereid om te kunnen overleven op een onbewoond eiland?

 Ben jij geschikt voor Expeditie Robinson volgens je sterrenbeeld?

Het kijken naar Expeditie Robinson is al spannend genoeg, laat staan het meedoen aan dit programma. Overleven op een onbekend eiland in die mega hitte is niet voor iedereen weggelegd natuurlijk. Maar de sterren hebben laten weten dat deze sterrenbeelden het meest geschikt zijn voor Expeditie Robinson! Ben jij er geschikt voor?

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutter, jij bent zonder twijfel de meest avontuurlijke persoon die er is, dus een uitdaging zoals Expeditie ga jij écht niet uit de weg. Jij houdt ervan om op avontuur te gaan en nieuwe mensen te leren kennen!

Ram (21 maart – 19 april)

Jij bent strijdlustig en sportief, dus dit programma is zeker wel jouw ding, Ram! Die proeven zijn voor jou een eitje maar je zou wel moeten werken aan je geduld. Maar dit avontuur wijs jij ook niet zomaar af!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuw, jij hebt mega veel zelfvertrouwen en denkt dat jij dit wel aankan. Je zal er dan ook alles aan doen om dit doel te bereiken en zo goed mogelijk af te ronden. Elke overwinning is voor jou extra motivatie dat jij het dus écht wel aan kan.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Een onvoorspelbaar leven vind jij eigenlijk wel fijn, een beetje extra spanning. Dit is waarom de Schorpioen de Expeditie zeker aan gaat en ook goed zal uitvoeren. De Schorpioen is wat mysterieus en heeft er een hekel aan om aan bepaalde verwachtingen te moeten voldoen, hierdoor kunnen de stemrondes en alle snode plannetjes die daarbij horen dus juist wel iets voor jou zijn.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn van nature heel erg nieuwsgierig naar wat onbekend is voor hen. Ze vinden het heel interessant om zich tussen nieuwe mensen te bevinden en in een nieuwe omgeving te zijn. Jij bent dus helemaal klaar voor dit nieuwe avontuur!

Beeld: Expeditie Robinson