Astrologie

Deze 3 sterrenbeelden worden het snelst dronken

sterrenbeelden-dronken

Tikken jouw vriendinnen de ene na de andere cocktail naar achter, zonder écht dronken te worden, terwijl jij al aan het wankelen bent na één wijntje? Misschien ligt dit helemaal niet aan jou en heeft het alles te maken met je sterrenbeeld! Déze drie sterrenbeelden worden het snelst dronken!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen moeten in het dagelijks leven al oppassen dat mensen geen misbruik maken van hun goedheid, maar met alcohol in het spel moet je nog beter opletten! Zodra een Vissen aangeschoten is, staan zij niet zo stevig meer in hun schoenen. Ze vallen altijd voor het zinnetje “nog eentje dan?”. Niet zo gek dat zij bovenaan het rijtje van sterrenbeelden die het snelst dronken worden staat. Als ze al een paar drankjes verder zijn, is wodka hun beste vriend en ze verwarren dit dan ook nog wel eens voor water. En dan gaat het snel! Pas maar goed op jezelf, Vissen 😉

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Ondanks dat een Leeuw van nature al erg ‘out there’ is, vinden zij een feestje niet geslaagd zonder een drankje erbij. Is dit jouw sterrenbeeld? Dan ben jij enorm enthousiast en sociaal, maar een glaasje wijn maakt jou nóg uitbundiger. Je houdt ervan om je grenzen op te zoeken en gaat er dan ook regelmatig overheen. Wanneer je een cocktail te veel op heb, kan je soms best snauwerig worden naar je vriendinnen. Bemoei je lekker met jezelf, denk je dan.

Lees ook:
Déze vier sterrenbeelden worden het snelst verliefd

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Als jouw sterrenbeeld Weegschaal is, weet je vast van jezelf dat je een enorme flirt bent! Met een mixdrankje (of twee) komt de romanticus alleen nog maar meer naar boven. Doordat je best beïnvloedbaar bent, halen je vriendinnen jou altijd over om nóg een shotje mee te doen. Vandaar dat jij in het rijtje staat van sterrenbeelden die het snelste dronken worden! Deze eigenschap kan heel leuk en gezellig zijn, maar soms ga je té ver. Whoops!

Beeld: pinterest