Astrologie

Déze 5 sterrenbeelden zijn de grootste dramaqueens

sterrenbeelden dramaqueens

Misschien ken je wel iemand uit je eigen vriendinnengroep, iemand die van alles een drama maakt. Een echte dramaqueen, dus. Maar wist jij ook al dat dit veel te maken kan hebben met de stand van de sterren. Benieuwd welke vijf sterrenbeelden de grootste dramaqueens zijn? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

De Kreeft is één van de meest gevoeligste sterrenbeelden en hoort daarom zeker in het rijtje van sterrenbeelden die échte dramaqueens zijn. Ze zitten vol met emoties en zijn ook niet bang deze te uiten. Het is dan ook niet zo gek dat een Kreeft soms wat dromerig en afwezig over kan komen. Maar daardoor vatten ze dingen ook vaak persoonlijk op en zijn ze snel gekwetst. En dat zullen ze je niet snel vergeven.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

De Leeuw is misschien wel de grootste dramaqueen van allemaal. Ze staan graag in het middelpunt en weten hoe ze de aandacht moeten trekken binnen een grote groep. Ook zorgt de Leeuw er graag voor dat alles om hun draait. Ze hebben flink wat ego en als ze ruzie hebben, willen ze absoluut geen weerwoord. Tijdens een avondje uit is de Leeuw al helemaal niet meer te stoppen. Met een glaasje te veel op zal de Leeuw er ook alles aan doen om drama te creëren.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Dit is misschien een sterrenbeeld die je niet in dit rijtje had verwacht. Een Maagd is namelijk erg vriendelijk en zachtaardig, maar weet wel precies wat ze willen. Het sterrenbeeld heeft een ontzettend levendig innerlijk en dat komt op de gekste momenten naar buiten. Doordat een Maagd heel erg perfectionistisch is, kan hij of zij er absoluut niet tegen als dingen niet gaan zoals zij zelf hadden gewild. Als het dus anders gaat dan de Maagd voor ogen had, dan kunnen zij helemaal doordraaien.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Schorpioenen zijn erg dominant en kunnen heel emotioneel worden. Als je ruzie krijgt met een Schorpioen is het dus ook verstandig om even uit de buurt te blijven. Een boze Schorpioen kan ook heel erg dramatisch en bitchy worden. Zij zullen ook niet snel hun fouten toegeven en hebben graag gelijk. Het is dus verstandig om pas met een Schorpioen te gaan praten als hij of zij wat is gekalmeerd.

Vissen | 19 februari – 20 maart

De laatste in het rijtje van sterrenbeelden die échte dramaqueens zijn is Vissen. Dit sterrenbeeld is erg gevoelig en vooral voor het gedrag van de mensen om hen heen. Doordat zij zo bezig zijn met de gevoelens van anderen, hebben Vissen sneller kans om een burn-out te krijgen. Doordat zij snel beïnvloed worden door gebeurtenissen uit zijn of haar omgeving, kunnen Vissen snel uit balans raken. Deze emotionele uitbarstingen komen pas een tijd nadat de gebeurtenis voorbij is. Dit komt vooral omdat Vissen hun emoties langere tijd opkroppen en later alles eruit komt.

Beeld: Mean Girls