Astrologie

Deze 4 sterrenbeelden zijn heel vaak chagrijnig

sterrenbeelden-chagrijnig

Iedereen heeft een ander karakter. De een is heel positief en altijd blij en de ander heeft juist een kort lontje. En dat heeft dus alles te maken met je sterrenbeeld, want deze vier sterrenbeelden zijn nogal vaak chagrijnig. Oeps...!

Ram | 21 maart – 19 april

De Kreeft is een van de sterrenbeelden die vaak chagrijnig is, maar gelukkig duurt zo’n bui niet heel lang. Ze zijn namelijk nogal snel op hun teentjes getrapt en als jij daar de reden van bent, dan zullen ze je dat ook zeker duidelijk maken. Maar als ze eenmaal hebben gezegd waar het op staat, is de rust ook weer snel wedergekeerd.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen kunnen soms nogal chagrijnig kijken, maar het is dan maar de vraag of ze ook echt chagrijnig zijn. Dit sterrenbeeld zal namelijk niet zo snel boos worden, maar als je aan ze vraagt wat er aan de hand is, dan kunnen ze wel al bot uit de hoek komen. En dan is een chagrijnige bui als gevolg. Maar ook dit is vaak niet van lange duur, want ze zijn vaak zo snel afgeleid dat ze het ook zo weer vergeten zijn.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Kreeften zijn hele emotionele sterrenbeelden en hebben ook veel gevoel. Je zult het daarom ook merken als dit sterrenbeeld zich goed voelt, maar dat geldt dus ook voor het tegenovergestelde. De Kreeft heeft ook wel door dat ze chagrijnig is en wil dit gevoel dan ook zo snel mogelijk van zich afschudden. Ze trekken zich daarom graag terug, focussen zich op denken in plaats van voelen en zijn op die manier zo weer de oude.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Schorpioenen kunnen ook best snel chagrijnig worden. En helaas blijft deze bui bij dit sterrenbeeld ook best lang hangen. Ze hebben vaak ook last van moodswings, dus deze chagrijnige buien kunnen soms ook uit het niets komen. Hoe ze zichzelf weer opvrolijken? Door kneiterharde muziek te luisteren. Al is dat voor omstanders misschien niet de prettigste manier.

Beeld: mean girls