Astrologie

Deze sterrenbeelden hebben zin in een avontuurtje met hun ex

Niet iedereen staat te popelen wanneer ze een ex tegen het lijf lopen, terwijl anderen al kriebels krijgen bij het idee. Volgens astrologen heeft het verlangen naar een oude vlam te maken met de stand van de sterren. Geef daarom je sterrenbeeld maar de schuld! Déze drie sterrenbeelden kunnen de aantrekkingskracht van hun ex maar nauwelijks negeren.

Stier | 20 april t/m 20 mei

Een van de sterrenbeelden die vaak zin heeft in een avontuurtje met hun ex is de Stier. Liefde speelt een grote rol in het leven van een Stier, maar ze zijn daarbij wel stiekem hopeloos op het gebied van romantiek. De Stier is enorm toegewijd en standvastig en zijn zorgvuldig als het gaat om een partner kiezen. Zodra de Stier zich heeft gebonden geeft hij zich volledig aan zijn partner en blijven ze ook erg loyaal. De Stier is enorm gevoelig voor de positieve ontwikkelingen van hun oude vlam en kunnen deze aantrekkingskracht niet weerstaan. Ze houden niet van veranderingen en geven een ex daarom sneller opnieuw een kans. Dat voelt lekker oud en vertrouwd.

Kreeft | 21 juni t/m 22 juli

De Kreeft is een echte gevoelige dromer. Ze blijven gevoelig als het gaat om een oude vlam en zouden dit daarom ook niet volledig afsluiten. De Kreeft blijft veel geven om deze persoon en droomt stiekem nog over de mooie momenten die ze hebben beleefd. Kreeften zijn dan ook echte romantici. Ze kunnen eindeloos dagdromen over hun exen en verlangen naar het veilige en vertrouwde gevoel bij hun vorige partners. De Kreeft vindt het lastig om voor een nieuwe partner te gaan en blijft daarom ook altijd in de comfortzone. Hun gevoel zegt dan toch vaker om maar weer in het bed van hun ex te kruipen.

Lees ook:
Déze 4 sterrenbeelden stappen in 2023 in het liefdesbootje

Weegschaal | 23 september t/m 22 oktober

De Weegschaal is iemand die veel begrip kan tonen voor anderen en mensen snel kan vergeven. Ondanks een vervelende break-up, kan de Weegschaal alsnog aan alle mooie momenten denken. Ook al waren er in de relatie veel minpunten. De Weegschaal blijft altijd het positieve zien in het leven en gaat er ook vanuit dat een gebroken relatie weer goed kan komen. Ze hebben geen angst om mensen een tweede kans te geven en duiken daarom ook gemakkelijk het bed in met hun oude vlam.

Beeld: pinterest