Astrologie

Deze 3 sterrenbeelden kunnen niet goed tegen alcohol

sterrenbeelden-alcohol

Elke vriendengroep heeft één vriend/vriendin die na drie glaasjes al gaat giechelen, rode wangen krijgt en geen rechte lijn meer kan lopen. En dat zou zomaar eens in de sterren geschreven kunnen staan. Want déze drie sterrenbeelden kunnen niet goed tegen alcohol.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Met Leeuw een avondje uit gaan zal zeker niet saai zijn. Gooi er wat glazen alcohol in en alle remmen gaan los. Helaas is er op deze momenten vaak sprake van een kwade dronk. Op deze momenten heeft de Leeuw de neiging om harder en meer te gaan praten (luidruchtiger te worden), voorwerpen kapot te maken of zelfs te stelen. Leeuwen kunnen aardig wat herrie schoppen als ze wat alcohol op hebben, omdat ze hier baldadig van worden.

Als Leeuw weet je dat jij tijdens een avondje stappen graag de grenzen opzoekt. We laten even achterwege dat je soms over die grenzen heengaat natuurlijk. Je verandert in een ware rebel en kent geen regels meer. Het is daarom verstandig om iemand naast je te hebben die jou kan temmen en je alcohol inname in de gaten houdt voordat je de tent afbreekt.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Wanneer Maagd wat drankjes achter de kiezen heeft, verdwijnt het blad voor de mond. Jij herkent jezelf vast hierin en weet dat je na wat wijn de hele kroeg je levensverhaal vertelt. Je vertelt wat je denkt en vertelt hierdoor alle ins en outs van je leven. Of dit nu gênant, grappig of ongepast is, maakt op dat moment niet uit. Je moest het even kwijt en aan wie beter dan aan wildvreemden. Althans, zo dacht je er gisteravond over. Wanneer je vriendinnen je bijpraten over je gedetailleerde gesprekken met wildvreemden heb je de afspraak om je naam te veranderen al gemaakt. Het liefst verander je voor altijd van identiteit. Oeps!

Waterman | 20 januari – 18 februari

Zoals de naam van het sterrenbeeld al verklapt, kan Waterman soms beter een glaasje water bestellen. Watermannen staan bekend om hun gesloten karakter met betrekking tot het uiten van gevoelens. Ze vinden het lastig om hun gevoelens met anderen te delen en komen over als mensen die alles onder controle hebben. Tijdens het stappen wordt die controle echter volledig losgelaten en kent de Waterman geen rem. Het feestbeest, die voor alles in is, komt naar buiten.

‘Een shotje? Tuurlijk! Op de bar dansen? Waarom niet!’ Als de Waterman in de groep moet je ervoor waken dat je niet volledig de controle loslaat. Wanneer dat wel gebeurt kan jij aan het einde van de avond niet meer op je benen staan en kan je dat dansje op de bar niet meer waarmaken. Zal toch zonde zijn. 😉

Beeld: bridget jones