Astrologie

Love is in the air! Voor déze sterrenbeelden wordt 2023 een romantisch jaar

sterrenbeelden-2023-romantisch-jaar

Het nieuwe jaar is begonnen en iedereen hoopt natuurlijk dat er een mooi jaar op hun te wachten staat. Goede gezondheid, geluk en misschien zelfs een – nieuwe – relatie. Het zijn allemaal populaire nieuwjaarswensen. En voor deze vier sterrenbeelden komt één van deze wensen uit. Voor hen wordt 2023 namelijk een romantisch jaar!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Het afgelopen jaar was jij de hoop in de liefde misschien een beetje verloren. Het kan zijn dat je keer op keer teleurgesteld bent, of dat je tot nu toe simpelweg nog weinig succes hebt gehad. Maar in het nieuwe jaar komt daar verandering in! Jij krijgt namelijk heel veel kansen om nieuwe relaties aan te gaan. Je zal het geloof in de liefde weer terugvinden en je zal helemaal happy zijn. Wees niet bang om risico’s te nemen, want soms hoort dit erbij!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Ben jij nog op zoek naar jouw prins(es) op het witte paard? Dan heb je geluk! Ook jij behoort tot één van de sterrenbeelden voor wie 2023 een romantisch jaar zal worden! Of je er nou op zit te wachten of niet, vanaf 15 mei zal al het geluk in de liefde jouw kant op komen. Je zal van je stuk gebracht worden door een heel romantisch persoon. Dat zijn mooie vooruitzichten!

Boogschutter (22 november – 21 december)

In 2023 zal jij eindelijk de liefde vinden waar je op hebt gewacht. Het is een persoon waar je nooit van had durven dromen. In de eerste helft van het nieuwe jaar zal je alleen maar bezig zijn met liefde, passie en plezier, maar hier blijft het niet bij. Ook de tweede helft van het jaar zal je enorm gelukkig zijn in de liefde. Onthoud wel dat je prioriteiten moet blijven stellen, al helemaal als het gaat om jouw gevoelens en verlangens. You’ve got this, babe!

Lees ook
Jaarhoroscoop! Dit zijn de verwachtingen voor 2023 voor Maagd

Steenbok (22 december – 19 januari)

Yes! Ook jij behoort tot één van de sterrenbeelden voor wie 2023 een romantisch jaar zal worden. Maar dat is nog niet alles! Op zowel romantisch als sensueel gebied kom jij jouw ware liefde tegen. In de tweede helft van het nieuwe jaar zullen jullie de wildste avonturen beleven en zal je zelfs verliefde vlinders in je buik voelen. Waag die sprong in het diepe! In het begin zal het spannend zijn en dat is heel normaal. Het zal het allemaal waard zijn!

Beeld: Pinterest

Must reads 👀