Astrologie

Deze 4 sterrenbeelden stappen in 2023 in het liefdesbootje

sterrenbeelden-liefdesbootje-verliefd-deze-maand

Als jij één van deze vier sterrenbeelden bent dan is de kans heel groot dat jij straks je toekomstige lover tegen het lijf aan loopt.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Eén van de sterrenbeelden die in 2023 in het liefdesbootje stapt is de Waterman. Een Waterman is iemand die graag op zichzelf is. Je roept vaak dat je niemand nodig hebt en je jezelf gelukkig kan maken. Maar ook jij zit vol met liefde en deelt dit graag met iemand. Je hebt iemand nodig die ruimdenkend is en die open staat voor nieuwe avonturen en ideeën. Het is belangrijk dat jij en je toekomstige lover goed samen kunnen zijn, maar het is ook belangrijk om elkaar vrij te laten en ieder zijn eigen ding te laten doen.

Maar goed nieuws voor jou! Want in 2023 ga jij iemand vinden die perfect bij jou past. Hij of zij gaat graag met je op pad en zal je supporten in de leuke én minder leuke tijden, maar hij of zij weet ook zeker wanneer je even tijd voor jezelf nodig hebt.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Je bent erg perfectionistisch en je hebt je leven goed op orde. Mensen komen daarom ook vaak naar je toe voor advies en tips. Op het gebied van de liefde wil je graag iemand vinden die je support en die er voor je is door dik en dun. Je partner moet ook structuur in zijn of haar leven hebben, anders is het echt een no-go. Maar wij zijn ervan overtuigd dat jij iemand gaat vinden die zijn of haar leven op orde heeft.

En wist je dat die veel dichterbij is dan je denkt? Jij gaat namelijk dit jaar je toekomstige lover al ontmoeten, dus wees niet bang en probeer je open te stellen voor de liefde.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Jij bent niet bang om de diepte in te duiken. Je hebt ook veel liever diepzinnige gesprekken in plaats van een oppervlakkig gesprek. En dit zoek jij ook in jouw toekomstige partner.

En dit jaar ga jij iemand vinden die perfect bij je past en waarmee je goede gesprekken en mooie verhalen kan delen. Je gaat je geen moment vervelen, alhoewel dit in het verleden wel eens anders is geweest. Jullie zullen elkaar blijven prikkelen met nieuwe activiteiten en zullen ook een emotionele band met elkaar gaan opbouwen en dat is precies hetgeen waar jij naar op zoek bent.

Lees ook:
Déze sterrenbeelden hebben het vaakst zin in avontuurtje tussen de lakens

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Zoals een leeuw eruit ziet, zo is ook jouw persoonlijkheid. Je bent een sterk en dominant persoon en bent niet bang om je mening te geven. Je bent ook erg zelfverzekerd en dit straal je ook uit. Jij hebt iemand nodig die je tegengas kan geven en die jou af en toe kan temmen. Tijdens je vorige relaties miste dit en daarom zijn deze helaas beëindigd.

Dit jaar ga je iemand vinden die dit wel kan. Iemand die jou aankan op persoonlijk vlak en die ook niet bang is zijn of haar mond open te trekken. Jullie zullen elkaar continu blijven uitdagen en geen moment is meer saai zodra jullie samen zijn. It’s the perfect match!

Beeld: Pinterest