Astrologie

Dit kan jij het beste doen op Valentijnsdag volgens jouw sterrenbeeld

Danique
valentijnsdag-sterrenbeeld

Ga je elke keer al uiteten met je lover tijdens Valentijnsdag en ben je wel toe aan iets nieuws? Kies dit jaar voor een activiteit die je écht leuk vindt om te doen. Dit kan jij het beste doen op Valentijnsdag volgens jouw sterrenbeeld.

Ram | 21 maart – 19 april

Dit vuurteken zit vol met vurigheid (duh!) en passie. Je zou dan denken dat deze twee woorden ook de perfecte Valentijnsdag voor dit sterrenbeeld zouden omschrijven. Dat is dan weer precies niet zo! Een Ram kiest in een relatie liever voor tederheid en besteed aandacht aan de kleine dingetjes. Het liefst eet jij op 14 februari een zelfgemaakt diner met je lover, onder het genot van een rood wijntje!

Stier | 20 april – 20 mei

Mensen met het sterrenbeeld Stier daarentegen, gaan liever wél op pad met hun Valentijnsdate. Met een avondje film kijken maak je een Stier dan ook niet gelukkig! Maak een mooie nacht wandeling en voer mooie gesprekken onder de sterrenhemel. Heel romantisch en zo ben je toch lekker het huis uit.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Voor Tweelingen is toewijding en intimiteit belangrijk op deze bijzondere dag van de liefde. Organiseer jullie date op een plek ver weg van andere mensen. Dit sterrenbeeld wil graag ultiem kunnen genieten van zijn of haar geliefde, zonder rekening te houden met anderen.

Lees ook:
Déze 3 sterrenbeelden kunnen in februari veel romantiek verwachten

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Kreeften hebben heel veel bevestiging en zekerheid nodig, zo ook in een relatie. Zij willen deze dag het middelpunt zijn en verrast worden met grote gebaren. Als er op Valentijnsdag niet groots wordt uitgepakt, heeft dit sterrenbeeld het gevoel dat hij of zij niet belangrijk is. Dus is jouw liefje een Kreeft? Plan een dagje (of nachtje) weg samen met jouw lover!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Door het uitgesproken karakter van de Leeuw, willen zij altijd in beweging blijven en verrast worden. Ze zijn bang om in een sleur te eindigen en hebben een hekel aan verveling. Dit sterrenbeeld wil niet de standaard Valentijns tradities opvolgen en gaat het liefst iets actiefs doen. Als je de dag van de liefde met je partner viert, is het sowieso al romantisch! Daar hoeven geen basic rode rozen bij te komen kijken.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Het liefst heb jij zelf de touwtjes in handen en laat jij je dus ook niet zo graag verrassen. Neem het roer en wacht niet af totdat jouw partner iets geregeld heeft, organiseer zelf de date! Zo voel jij je op je gemak en gaan jullie sowieso iets doen wat jij leuk vindt.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Weegschalen houden iets minder van plannen en laten het liever over zich heen komen. Ze zijn meegaand, maar verwachten wel een tip-top Valentijnsdag. Is jouw lover een Weegschaal? Probeer ze te overdonderen met iets wat jullie nog nooit samen gedaan hebben!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Communicatie en diepe gesprekken voeren staat bij een Schorpioen op nummer één in de relatie. Tijdens Valentijnsdag wil dit sterrenbeeld dan ook niks anders dan gezellig kletsen en elkaar nóg beter leren kennen. Kies een vertrouwde locatie en til jullie relatie naar het volgende niveau. Praat over je doelen, dromen en fantasieën van de toekomst.

 

Boogschutter | 22 november – 21 december

Het vuurteken Boogschutter houdt wel van wat spanning en sensatie. Daarom zou jij heel graag verrast worden in de slaapkamer door jouw partner! Jij hecht veel waarde aan wat er allemaal in bed gebeurd, dus een beetje experimenteren vind jij wel leuk! Ontdek elkaars lichaam en maak er een spicy Valentijn van.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Net zoals een Maagd vinden Steenbokken het ook fijn om de dag zelf te plannen. Toch kan jij een klein, onverwachts gebaar wel waarderen. Het zijn de kleine dingetjes die jij belangrijk vindt in een liefdevolle relatie. Heeft je partner precies de chocolade gehaald, die jij ‘oh zo’ lekker vindt? Dan ben jij al super blij!

Waterman | 20 januari – 18 februari

Ben jij een Waterman? Dan wil jij nooit stoppen met leren en ontdekken, dus Valentijnsdag is ook geen uitzondering! Het liefst neem jij je partner mee naar een museum, expositie of planetarium. Als jouw partner je goed kent, neemt hij of zij jou vast niet mee naar een zoetsappige romcom. Op deze dag wil jij samen genieten van kunst en cultuur.

Lees ook:
Movie-time! Dít zijn de leukste films om te kijken op Valentijnsdag

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen zijn hopeloze romantici en houden van een traditionele Valentijnsdag met niet te veel glitter en glamour. Jij hoeft niet per se op stap en weet hoe je het thuis ook heel gezellig en romantisch kan maken. Dansen onder het licht van de maan of samen muziek maken in de woonkamer, is voor dit sterrenbeeld per-fect!

Beeld: pinterest