Astrologie

Dit zegt jouw sterrenbeeld over op wat voor type man je valt

sterrenbeeld-type-man

De sterren vertellen ons meer dan we denken, en dus ook wat ons type man is. Misschien verklaart het nu een hoop waarom jouw scharrels zoveel gemeen hebben. Ladies take notes; want dit zegt jouw sterrenbeeld over het type man waar je op valt.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jouw type man?

Of je er nou wel of niet in gelooft, er zit soms wel een kern van waarheid in. Om erachter te komen wat je sterrenbeeld zegt over jouw type man moet je even verder lezen!

Ram (21 maart – 19 april)

Een Ram kiest voor de charmante en zorgzame mannen, maar jammer genoeg willen de mannen meer energie en tijd van je dan dat je er zelf in wil steken. Jij, als Ram, bent onafhankelijk en gehecht aan je eigen tijd en ruimte. Jij kiest je eigen weg en niet iedere man begrijpt dat. Power woman!

Stier (20 april – 20 mei)

Mannen die weten waar ze het over hebben, dat vind jij wel wat. Maar omdat de Stier ook lekker eigenwijs is kan dit soms wel eens leiden tot een heavy discussie. Maar gelukkig zijn er goede oplossingen om de discussie te eindigen zoals goedmaakseks…- Uhm, een goed gesprek!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

De Tweeling kan soms haar mond niet op standje stil zetten, ze kletsen graag over van alles en nog wat. Daarom is het voor de Tweeling belangrijk dat de man goed kan luisteren. Dus het liefst een charismatische, maar ook avontuurlijke gast is de perfecte match voor de Tweeling. Want iemand die alleen maar ‘ja’ knikt op je verhaal is ook nogal saai.

Lees ook
Dit is wat jouw partner wil in bed volgens zijn of haar sterrenbeeld

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Jij bent en doet afhankelijk. Het liefst heb jij een man die jou veel emotionele stabiliteit geeft! Jij, kreeft, doet liever chill dan dat je in de club staat met je lover. Ohja, heb jij toevallig een crush op iemand van je werk? Go for it! De kreeft heeft de meeste kans om verliefd te worden op een collega.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Creatieve en slimme mannen? Perfect voor de Leeuw! De Leeuw wil iemand die jou uitdaagt en iemand die de juiste hoeveelheid tegengas geeft. De Leeuw is een natuurlijke leider en heeft iemand nodig die niet volgt.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Jij, als Maagd, gaat vaak voor de artistieke en emotionele types. Kinda eboy vibes. Misschien komt dit wel doordat jij zelf heel stabiel bent en logisch kunt redeneren. Maar pas wel op dat je niet te graag iemand wilt redden of verbeteren. Want zoals ze zeggen, you can’t change a man.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De Weegschaal heeft een zwak voor zelfverzekerde mannen. Mannen die weten wat ze zeggen, je die aan kijken met die ene blik en hun manier van lopen. Ook jij zelf bent een flirt dus jij krijgt die date in no time!

Lees ook
Zoveel serieuze relaties zul je in je leven hebben volgens je sterrenbeeld

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Jij bent verstandig. Je wil dus het liefst een zorgzame en betrouwbare man die de intentie heeft om langer bij jou te blijven. Althans, dat is je plan. Want in de praktijk flirt jij erop los, oops!

Boogschutter (22 november – 21 december)

De Boogschutter houdt van intelligente mannen die open minded zijn. Het liefst wil jij iemand die samen met jou het avontuur aan gaat, op allerlei vlakken.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Jij bent een echte probleemoplosser, je analyseert elke situatie goed. Omdat jij heel veel werkt vind je het belangrijk dat de man jou steunt. Je wil dat hij achter je staat, want je bent te druk voor iemand die je in de weg gaat staan.

Lees ook
Oe la la! Dit is de love language van jouw sterrenbeeld

Waterman (20 januari – 18 februari)

Jij bent enorm onzelfzuchtig en geeft al je tijd en energie aan anderen. Jammer genoeg maakt dat jou wel een makkelijk doelwit voor types die niet altijd even goede bedoelingen hebben. Pas daarom op voor een roekeloze optimist. Hij/zij mag dan leuk zijn om mee om te gaan, diezelfde roekeloosheid maakt hem/haar ook enorm onverantwoordelijk.

Vissen (19 februari – 20 maart)

De Vis is graag alleen, maar met prince charming verdwijnt die behoefte. Jij wilt een steady man die structuur geeft aan je leven. Want de Vis zelf is erg dromerig, romantisch en chaotisch.

Beeld: pinterest