Astrologie

Dit schijnt het sterrenbeeld te zijn van de meeste seriemoordenaars

Danique
sterrenbeeld-seriemoordenaars

De afgelopen twee weken houdt de hele wereld zich bezig met serial killer Jeffrey Dahmer. Veel mensen hebben een eigen onderzoek gedaan en het viel hun op dat veel seriemoordenaars hetzelfde sterrenbeeld hebben!

True crime docu’s

Niet alleen The Jeffrey Dahmer Story is enorm populair op Netflix, de afgelopen twee jaar is heeft streamingdienst allerlei true crime docu’s uitgebracht. Het blijkt dat men érg geïnteresseerd is in de gruwelijke verhalen van seriemoordenaars. Denk bijvoorbeeld aan de Ted Bundy- of  John Wayne Gacy-tapes, die zijn ook enorm trendy geweest toen ze uitkwamen. De nieuwsgierigheid groeide bij de kijkers en veel fans zijn dan ook zelf research gaan doen naar deze onmenselijke moordenaars. Hieruit kwam wel een heel opmerkelijk feitje omhoog, veel seriemoordenaars hebben namelijk hetzelfde sterrenbeeld! What?!

Sterrenbeelden van seriemoordenaars

Een van deze kijkers is TikTokker Lauren Skirvin, zij heeft een lange lijst aan killers gemaakt en deze heeft zij op een wel heel bijzondere manier ingedeeld: namelijk op sterrenbeeld! In de viral video vertelt ze dat bijna alle seriemoordenaars uit de lijst dezelfde vier sterrenbeelden hebben. Op de lijst vergelijkt ze wel 28(!) serial killers.

We zien dat Ted Bundy bovenaan de lijst staat met sterrenbeeld Boogschutter, Dahmer volgt met het sterrenbeeld Tweelingen en The Night Stalker (Richard Ramirez) is een Vissen. Dit zijn dan ook drie van de vier sterrenbeelden die opvallend veel langskomen bij de lijst van Lauren. De vierde is Maagd, deze staat er wel tien keer op! Oppassen voor Maagden dus 😉

Tekst gaat verder onder de video

View post on TikTok

Lees ook:
Volgens je sterrenbeeld wordt dít jouw geluksdag in oktober

Watertekens

Als je niet in sterrenbeelden gelooft, is dit alsnog erg opmerkelijk! Hieronder is een volledige lijst van de aantallen van seriemoordenaars en hun sterrenbeelden. Hier is het opvallend dat alle watertekens van de dierenriem in de top 4 staan. Volgens astroloog Iva Vucinic komt het erdoor dat watertekens erg emotioneel en sensitief zijn, deze tekens laten zich leiden door hun inner child en hun gevoelens. Het is lastiger voor deze sterrenbeelden om rationaal na te denken in moeilijke situaties. “De onderliggende reden voor deze angstaanjagende daden, zoals moord, kan een reactie zijn op het gebrek aan liefde”, aldus Vucinic.

Dit geldt natúúrlijk niet voor alle Vissen, Kreeften en Schorpioenen en dit is ook zeker geen excuus om zulke gruwelijke dingen te doen!

Beeld: Netflix