Astrologie

Dit zijn de kenmerkende eigenschappen van het sterrenbeeld Ram

kenmerkende-eigenschappen-ram

Ben jij jarig tussen 21 maart en 19 april? Dan is jouw sterrenbeeld een Ram. De Ram is een vuurteken en heeft daarom ook een sterk karakter. We hebben de kenmerkende eigenschappen van een Ram voor je op een rijtje gezet. Ram, lees je mee?

Energiek

Met jou is er altijd wel een avontuur te beleven, Ram. Waar je het vandaan haalt weet je zelf soms ook niet, maar je hebt energie voor nóg tien Rammen. Je weet je vriendinnen altijd te overtuigen dat jullie écht dat ene tentje moeten checken of nog één rondje in de kroeg doen. Waarbij jij dan de drankjes betaalt. Zo ben je dan ook wel weer.

Koppig

Er zijn veel dingen in het leven die jij begrijpt Ram, maar een gulden middenweg ken je niet echt. Als het duidelijk is dat jouw oplossing het meest effectief is, waarom zouden jullie dan alsnog water bij de wijn doen? Tja, een Ram is nu eenmaal super koppig en draaft graag haar zin door. Je vrienden vinden die niet altijd even leuk, want als jij je zin niet krijgt, dan ben je echt niet te genieten.

Confident

Een echte Ram heeft geen gebrek aan zelfvertrouwen. Je weet wat je wil en bent ook niet bang om hiervoor uit te komen. Een flinke dosis zelfvertrouwen is helemaal niet erg, maar pas er wel voor op dat je niet overmoedig wordt, Ram? Soms kan je namelijk een tikkeltje arrogant overkomen en dat wil je liever niet, toch? Zorg dus dat je zelfvertrouwen niet ombuigt naar arrogantie, want daar maak je geen vrienden mee.

Vol passie

Passie en vuurwerk beschrijven jouw liefdesleven. Heb je iemand ontmoet, dan ga je direct in de zesde versnelling. Voor jou geldt: alles of niets. Lucky for you tref je regelmatig mensen die hier net zo over denken en spat het vuurwerk er in jouw liefdesleven vanaf.

Ongeduldig

Doordat je zo enthousiast bent heb je soms ook de neiging om te snel te willen gaan met alles wat je nog wil bereiken. Daardoor is ongeduldig zijn een eigenschap van je waar je jezelf regelmatig mee dwars zit. Genieten van de kleine dingen vind je lastig. Liever leef jij groots en meeslepend. Daar is op zich niets mis mee, want zo kom je nog eens ergens. Lastig wordt het wel als je hierdoor een beetje vermoeid raakt, omdat je drie dingen in één wil proppen.

Ambitieus

Als een echte Ram ben jij super career driven. Jij wil dingen bereiken en het liefst zo snel mogelijk. Doordat je ongeduldig bent verveel je je al snel in de job die je hebt. Dit zorgt ervoor dat je mooie dingen bereikt en dat je het snel aanvoelt als het tijd wordt voor de volgende stap.

Leonardo da Vinci, Boeddha, Vincent van Gogh, Diana Ross, Victoria Beckham, Kristen Stewart. Emma Watson, Reese Witherspoon zijn in dezelfde maand jarig als jij en hebben dus ook het sterrenbeeld Ram. De meeste kans op liefde heb je met een Weegschaal, Tweelingen of de Leeuw.