Astrologie

Croissant of koffiebroodje? Dit is je favoriete paasgerecht gebaseerd op je sterrenbeeld

paasgerecht-sterrenbeeld

De lekkere paasbrunches zijn alweer in aantocht! Croissantjes, gevulde eieren, een lekker soepje of koffiebroodjes, de keuze is reuze. Maar gelukkig kan je sterrenbeeld je daarbij helpen. Dit is namelijk je favoriete paasgerecht volgens je sterrenbeeld.

Ram | 21 maart – 19 april

De Ram is een avontuurlijk sterrenbeeld en daar hoort dan ook een spannend paasgerecht bij. Je bent erg voorspelbaar, moedig, energiek en ambitieus. Geen simpele hapjes voor jou, dus! Kies daarom voor een zelfgemaakte quiche tijdens de paasbrunch. Smullen, maar!

Stier | 20 april – 20 mei

De Stier houdt van luxe, dus ook met Pasen moet de tafel zo uitgebreid mogelijk gedekt worden. Je bent dol op speciale hapjes. Een heerlijke eggs benedict met gerookte zalm is dan ook het perfecte paasgerecht voor jou. Combineer het met een knapperige bagel en een beetje rucola om het helemaal af te maken.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen zijn erg sociaal en maken dan ook graag een praatje met iedereen tijdens de Paasbrunch. Je kiest daarom graag voor een croissantje dat je even snel kan wegwerken, zodat je daarna snel weer verder kan met kletsen met je vrienden en familie. Dat vind jij belangrijk.

Lees ook:
De 5 lekkerste cocktails om te serveren tijdens Pasen

Kreeft | 21 juni – 22 juli

De Kreeft is zoals we wel weten een gevoelig en ingetogen sterrenbeeld. Voor jou hoeft het allemaal niet zo luxe en teveel poes-pas, dus je gaat liever voor een simpel en bescheiden gerechtje. Een paasstol is daarom voor jou het perfecte paasbrunch gerecht. Dit sterrenbeeld kan al enorm genieten van de gezelligheid om zich heen.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

De Leeuw maakt van elke gelegenheid één groot feestje en steelt hierbij altijd de show. Jij gaat dan ook tijdens Pasen het liefst voor een paar feestelijke pancakes. Met een paar heerlijke toppings als vers fruit, slagroom of chocolade saus ben je helemaal in de wolken. Dit sterrenbeeld is tijdens Pasen dan ook de gangmaker van de paasbrunch.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Voor de Maagd mag de paastafel wel zo bescheiden mogelijk, maar blijven toch kritisch. Dit sterrenbeeld heeft dan ook zeker een favoriet paasgerecht. Jij houdt van goede kwaliteit en herkent dit ook meteen. Een heerlijk vers koffiebroodje van de banketbakker is voor jou dan ook het perfecte Paas gerecht. Dit mag dan ook zeker niet ontbreken op tafel.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

De Weegschaal is een ontzettend charmant sterrenbeeld, dus houdt ook zeker wel van een luxe gerechtje. Ook staat dit sterrenbeeld open voor veel avontuur en durft zeker een uitdaging aan te gaan. Jij gaat deze Pasen dan ook het liefst voor een glaasje mimosa, dat is namelijk veel spannender dan een simpel broodje met beleg. Maak een heerlijke carrot mimosa en je Pasen is helemaal compleet met deze verfrissende borrel.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

De Schorpioen wordt gezien als een trots en dapper sterrenbeeld. Dit sterrenbeeld durft dan ook zeker een uitdaging aan te gaan. Tijdens Pasen maak jij het liefst een zelfgemaakte creatie. Een lekkere paastaart serveer dan jij ook met veel trots en liefde aan je familie of vrienden, maar zelf een stukje nemen van je eigen gerechtje. Daar kan je zeker van genieten tijdens de Paasbrunch.

Lees ook:
Happy Easter! Dít zijn 7 viral TikTok recepten voor Pasen

Boogschutter | 22 november – 21 december

De Boogschutter vindt het tijdens Pasen ontzettend leuk om alles te decoreren. Dit sterrenbeeld dekt dan ook met veel plezier zelf de tafel en laat anderen graag genieten van elkaar. Tijdens de Paasbrunch ga jij het liefst voor een paar zoetige wentelteefjes die je zelf hebt gemaakt. Voor jou is een goed gedekte tafel en een paar hapjes al een geslaagde Pasen.

Steenbok | 22 december – 19 januari

De Steenbok is een rustig en zelfstandig sterrenbeeld. Deze Pasen ga jij dan ook liever voor een gezond gerechtje. Een verfrissende smoothie bowl met vers fruit en yoghurt is voor jou het perfecte Paasgerecht. Met deze vitamine boost heb je de hele dag veel energie. Ga voor een smoothiebowl met ananas of banaan of juist voor aardbei en framboos, het kan allemaal! Dit is ook zeker een favoriet paasgerecht van dit sterrenbeeld.

Waterman | 20 januari – 18 februari

De Waterman is een ontzettend sociaal sterrenbeeld. Jij blijft altijd lekker jezelf en durft dan ook zeker af en toe even gek te doen. Dit sterrenbeeld haalt deze Pasen dan ook het liefst een paar gekleurde gekookte eieren in huis. Heerlijk om los te eten, maar ook om gevulde eieren van te maken. Pasen is voor jou één groot feestje, waar zeker een beetje gekkigheid bij mag horen.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen zijn enorm gevoelig sterrenbeeld. Het zal je daarom ook niet verbazen dat ze tijdens de Paasbrunch kiezen voor een zachtgekookt eitje. Verder ben jij een hopeloze romanticus, dus een pannenkoekje met veel rode vruchten in een hartje maak jij ook met alle liefde klaar.

Beeld: Pinterest