Astrologie

Dit is jouw ultieme make-up look volgens je sterrenbeeld

Nicoline
make-up-sterrenbeeld

Een natuurlijke make-up look of een heftige eyeliner. Weet jij al wat je wil dragen met de feestdagen of heb je nog geen enkel idee? Nou één ding is zeker deze make-up past het best bij jou volgens je sterrenbeeld en moet je zeker dragen tijdens kerst!

Ram | 21 maart – 19 april

De Ram is een pittig sterrenbeeld die bij de juiste omgeving ook veel warmte uitstraalt. Je bent zelfverzekerd en laat dit graag zien door middel van jou make-up look. Maar tegelijkertijd hoeft het ook weer niet te veel moeite te kosten want daar heb je geen tijd voor of zin in. Daarom stellen we voor om je dagelijkste make-up te dragen en deze af te maken door middel van een warm knallend kleurtje op je lippen.

Stier | 20 april – 20 mei

“Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg” is jouw motto als het op je make-up en outfits aankomt. Al die glitter en glamour hoeft van jou zo niet met kerst, maar je look een klein beetje feestelijk maken durf je wel aan. We stellen daarom voor te gaan voor een natuurlijk make-up look met een lichte glitter op de ogen. Net iets anders maar niet te gek.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Experimenteren is jouw tweede naam. Tweelingen beschouwen de feestdagen als de uitgelichte kans om nieuwe make-up looks te proberen. Jij bent daarnaast heel nieuwsgierig en ruimdenkend, waardoor je open staat voor creatieve creaties. Experimenteer deze kerst lekker met glitter stickers en steentjes.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

De Kreeft is een heel gevoelig sterrenbeeld, omdat je een groot empathisch vermogen hebt. Hierdoor heb je een lieve uitstraling en adviseren we te gaan voor een party look die jouw lieve uitstraling accentueert. Ga daarom voor extra veel glitter op de ogen, extra highlighter en een glanzende lipgloss zodat je gezicht enorm zal stralen met kerst.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

De Leeuw houdt er van om op te vallen, maar om dit te bereiken moet je wel aardig uitpakken met een spectaculaire make-up look. Gelukkig weet je wel wat je moet doen, omdat jij er altijd op en top uitziet en weet hoe je jezelf moet verzorgen. Toch wil je dit jaar extra uitpakken door nep wimpers op te plakken, voor die eyeliner te gaan en extra veel glitters te gebruiken. Jij kan dat wel hebben, die make-up en alle aandacht natuurlijk. 😉

Maagd | 23 augustus – 22 september

Voor dit sterrenbeeld moet de make-up look perfect zijn, want de Maagd is super perfectionistisch. Ze stellen hierdoor niet alleen hoge eisen aan de kwaliteit van de make-up maar ook aan de originaliteit. De make-up look moet uniek zijn en opvallen, maar moet ook makkelijk te creëren zijn. Een perfectionist moet de look op moment suprême wel kunnen creëren. Ga daarom voor een pop of colour op de ogen. Het is origineel en je kan het zo simpel of moeilijk maken als je zelf wil.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Jij als Weegschaal bent een echte romanticus en zoekt een kleur die daar perfect bij past. Rood is de kleur van leven, van warmte en de kleur die wij associëren met jawel, de liefde en romantiek! Deze kerst ga jij daarom voor een make-up look waar de kleur rood mooi in terugkomt. Probeer die op een rustige manier terug te laten komen door de kleur rood in je oogschaduw te verwerken of rode lippenstift op te doen in combinatie met natuurlijke oog make-up. Rust is namelijk iets wat de Weegschaal uitstraalt en dus ook terug moet komen in je make-up look.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Intens en mysterieus zijn twee woorden die de Schorpioen perfect omschrijven en zijn tegelijkertijd twee woorden die goed verwerkt kunnen worden in een make-up look. Bij mysterieus denken wij meteen aan donkere kleuren en dus aan een smokey-eye. Gooi er wat glitter overheen en jij bent ready voor de feestdagen.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Het avontuurlijkste teken van de dierenriem is natuurlijk de Boogschutter. Logischerwijs hoort daar ook een avontuurlijke, oftewel rebelse, make-up look bij. Heftige oog make-up met een heftige lipstick durf jij wel aan en weerspiegelt je persoonlijkheid. Tegelijkertijd zie jij er super chique en feestelijk uit met de kerst.

Steenbok | 22 december – 19 januari

De Steenbok houdt van een tijdloze klassieke look, omdat ze van tradities houden. Daarom houden ze liever hun dagelijkse make-up routine aan. Op een speciale dag zoals kerst willen ze nog wel eens een uitzondering maken, maar het liefst niet hoor. Als je er zin in hebt raden we je rode lippenstift te dragen. Mocht je dat too much vinden, is het in ieder geval leuk als je iets anders doet dan je normaal draagt om de look wat feestelijker te maken. Denk aan een donker roze lippenstift of gekleurde lipgloss.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Het sterrenbeeld Waterman zit altijd vol inspiratie. Dit komt door jouw creatieve en fantasierijke persoonlijkheid. Jij gebruikt make-up in het dagelijks leven om je creativiteit te uiten en bent dus niet bang om tijdens de feestdagen helemaal all out te gaan. Denk aan een gekleurde oogschaduw look in combinatie met glitters en steentjes en wellicht nog een opvallende kleurtje op de lippen.

Lees ook:
Dit is je favoriete gezelschapsspel volgens je sterrenbeeld

Vissen | 19 februari – 20 maart

Wanneer jij je creativiteit kan uiten voel je je al een Vis in het water. Naast die creativiteit hebben Vissen ook een hele zachte uitstraling. Daarom passen zachte tinten het beste bij jouw persoonlijkheid. Je houdt er ook van om een statement te maken, maar dat hoeft niet té! Wij zitten te denken aan een make-up look met zilver en lichtblauwe kleuren. Dat past immers zo goed bij je element ‘water’.

Beeld: pinterest