Horoscoop

Dit zijn de kenmerkende eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd

Beste picky Maagd. Tussen 23 augustus en 22 september zag jij het levenslicht en daar mag de wereld dankbaar voor zijn. We weten dat je niet graag de touwtjes uit handen geeft, maar wat ons betreft zetten we voor jou graag alle eigenschappen die bij het sterrenbeeld Maagd horen. Lees je mee?

Sterrenbeeld Maagd eigenschappen: herken jij ze?

Gestructureerd

Maagd, jij hebt je leven echt op orde. You go girl! Mensen kunnen hier jaloers op zijn. Je weet wat je wil en daar richt jij je leven ook op in. Je hebt regelmatig de neiging om alvast over je toekomst na te denken. Hoe ga jij die inrichten en welke mensen heb je in je omgeving nodig om dat te kunnen bereiken? Goede eigenschap, Maagd. Vergeet alleen niet af en toe ook te genieten van het nu, want dat heeft je ook zoveel moois te brengen.

Mysterieus

Maagden zijn nogal geheimzinnig en behoorlijk kieskeurig over wat ze wel en niet kwijt willen. Je moet dus wel moeite doen om iemand met het sterrenbeeld Maagd te doorgronden, maar ben je eenmaal binnen, dan laat ze je ook niet los. De mensen om je heen vinden het wel leuk dat je een beetje geheimzinnig doet. Ze voelen zich speciaal wanneer jij hen in je inner circle toelaat.

Perfectionistisch

Half werk is geen werk, wat jou betreft. Je maakt iets liever niet af dan dat je het half doet. Je wil alles perfect geregeld hebben en je perfectionistische kant komt vaak naar boven. Maar onthoud wel dat het niet altijd perfect kan zijn, Maagd. Soms is goed ook gewoon goed genoeg. Wees niet te streng voor jezelf, want je perfectionisme steekt in alles de kop op. Het is helemaal oke om goed werk af te willen leveren, maar je moet jezelf niet voorbij racen.

Lees ook
Déze drie sterrenbeelden vinden het heerlijk om alleen te zijn

Bossy

Doordat je heel goed weet wat je wil, sta jij sterk in je schoenen. Je bent niet onzeker en daardoor kan het soms zijn dat je wat bazig overkomt. Je bent dan ook een echte flapuit. Jij zegt wat je denkt, bent eerlijk en geeft je mening. Realiseer je wel dat niet iedereen altijd zit te wachten op jouw goedbedoelde adviezen. Af en toe is het ook goed om eens ergens niet op in te gaan en de boel los te laten. Met kritiek geven heb jij geen moeite, maar houd er rekening mee dat het andersom ook zo werkt. Kritiek ontvangen vind je minder leuk, maar het is wel super leerzaam om de dingen vanuit een ander perspectief te kijken.

Eerlijk

Je bent niet bang om eerlijk te zijn en soms kunnen mensen dit ook wel eens intimiderend vinden. Maar goed, zo ben je nu eenmaal. Zo lang je er een beetje op let dat je mensen niet kwetst met je woorden, dan is het helemaal niet erg. Eerlijkheid duurt het langst.

Bekende Maagden zijn: Coco Chanel, Michael Jackson, Beyonce, Adam Sandler, Pink, Nicole Richie, Cameron Diaz en Amy Winehouse. Een echte match ben je als Maagd met het sterrenbeeld Tweelingen, Vissen of de Stier.

Beeld: pinterest