Astrologie

Good to know! Zo kom je het snelste van je kater af volgens je sterrenbeeld

sterrenbeeld-kater

Een avondje flink drinken op een gezellig feestje of festival is natuurlijk hartstikke leuk. Totdat de volgende ochtend is aangebroken; vaak heb je dan spijt ;). Dit is hoe je het snelst van je meedogenloze kater afkomt volgens je sterrenbeeld!

Dit is hoe je het snelst van je kater afkomt volgens je sterrenbeeld

Want niemand vindt het fijn om de hele dag brak op de bank te liggen, toch?

Ram (21 maart – 19 april)

Als Ram houdt jij wel van een feestje en kun je over het algemeen vrij goed tegen alcohol. Toch is het natuurlijk niet onmogelijk voor jou om een kater te hebben. Voor jou helpt actief bezig zijn het best! Ga even een uurtje sporten en je zal je binnen no time beter voelen.

Stier (20 april – 20 mei)

Wanneer jij een avondje net iets te ver bent gegaan, is het belangrijk dat je de dag erna goed voor jezelf zorgt. Gelukkig heb jij hier geen enkel probleem mee! Ga lekker uitgebreid douchen en gebruik na afloop een lekker maskertje. Vandaag is het tijd voor wat extra self care!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Jij houdt wel van een feestje dus je hebt regelmatig te maken met zo’n meedogenloze kater. Voor jou helpt het goed om op je voeding te letten op zo’n brakke dag. Eet iets met veel koolhydraten om je lichaam weer genoeg brandstof te geven. Hier knap jij binnen no time weer helemaal van op!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Als Kreeft ben jij natuurlijk sowieso een heel emotioneel sterrenbeeld, maar wanneer je brak bent komt deze kant nog meer naar boven. Probeer daarom echt goed je rust te pakken en in beweging te blijven. Yoga is een hele goede optie voor jou!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Bewegen op je brakke dag? Daar moet jij als Leeuw dus écht niet aan denken! Jij ploft het liefst op de bank met je favoriete serie. Op die manier kom jij helemaal tot rust en geef je je lichaam de tijd om weer bij te komen. Heerlijk!

Lees ook
Deze drie sterrenbeelden hebben altijd gelijk (vinden ze zelf)

Maagd (23 augustus – 22 september)

Ook jij moet er niet aan denken om met een kater allerlei activiteiten te ondernemen. Maak daarom een lekkere, gezonde smoothie en neem iedere paar uur een pijnstiller. Doe het in ieder geval vandaag even lekker rustig aan en dan kun je er morgen weer tegenaan!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Jij als Weegschaal houdt natuurlijk ontzettend veel van balans. Als jij gisteravond net wat teveel gedronken hebt, voel je je misschien een beetje onproductief. Maar dat maakt niet uit, dit maak jij de volgende dag gewoon weer helemaal goed! Jij spendeert je brakke dag door lekker te sporten of iets te doen waar je motivatie van krijgt. Goed bezig!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Soms vindt jij het lastig om in te schatten waar de grens ligt. Ben jij vandaag helemaal brak van gisteren? Dan drink jij je kater het liefst weer weg. Dit is natuurlijk helemaal niet gezond en ook zeker niet aan te raden! Probeer gewoon lekker wat afleiding te zoeken. Neem desnoods wat pijnstillers en je kan er weer tegenaan!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Wanneer jij gisteravond iets te ver bent gegaan, kun jij de volgende dag het beste je rust pakken. Gewoon, lekker op de bank liggen. Wat jou ook goed doet, is herinneringen naar boven halen. Bel je vriendinnen op en bespreek de avond daarvoor nog even na! Dit verzacht voor jou die meedogenloze kater een beetje.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Over het algemeen hou jij helemaal niet van rustdagjes. Toch is het voor jou wel heel belangrijk om het op je brakke dag lekker rustig aan te doen. Probeer een beetje te ontspannen en zorg dat je lichaam genoeg rust krijgt. Als jij vandaag lekker je rust pakt, dan kun je er morgen weer 100% tegenaan!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Jij houdt wel van een feestje en kan dan ook flink de remmen loslaten als het gaat om drinken. Het is dus niet bepaald een verassing dat jij regelmatig een flinke kater hebt! Op zo’n dag kun jij het best wat nieuwe dingen proberen: zoek een nieuwe hobby, bijvoorbeeld. Op die manier zit je helemaal in je element en kun je die verschrikkelijke hoofdpijn even vergeten.

Lees ook
Dít is volgens je sterrenbeeld jouw lucky day in september!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jouw sterrenbeeld is natuurlijk Vissen dus als je een kater hebt kun je je het beste omringen met water. Ten eerste moet je genoeg water drinken, maar voor jou is het ook heel fijn om een lekkere wandeling te maken. Zoek een mooi natuurgebied in de buurt op met water, bijvoorbeeld. Voor jou kan het ook helpen om te zwemmen, maar daar moet je natuurlijk wel zin in hebben ;-).

Beeld: Pinterest