Astrologie

Volgens je sterrenbeeld is dít jouw geluksdag in november

sterrenbeeld-geluksdag-november

Het is vandaag 1 november, een nieuwe maand is aangebroken en dat betekent weer dertig dagen vol met nieuwe uitdagingen en kansen! Lees hier wat volgens je sterrenbeeld jouw geluksdag is in de maand november.

Ram (21 maart – 19 april)

Heb jij toevallig een bijzondere carrièrekans op de planning staan of heb je een zetje nodig om iets belangrijks aan iemand te mededelen? Pak dan deze maand je kans op donderdag 17 november, dit is jouw geluksdag! De sterren helpen jou een handje op weg met het zoeken naar de juiste woorden.

Stier (20 april – 20 mei)

Op zondag 13 november zal Pluto je helpen het meeste uit je financiële succes te halen! Dit is tevens dan ook jouw geluksdag voor de maand. Wees niet bang om meer te vragen, je weet dat je het verdient! 😉

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Today is your day! De geluksdag van Tweelingen is op dinsdag 1 november, de start van de maand. De maan zal obstakels voor je uit de weg halen, zodat jij vrij aan een nieuwe hoofdstuk kunt beginnen. Maar je moet er wel open voor staan!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De aanwezigheid van het emotionele sterrenbeeld Vissen op zondag 20 november, zorgt ervoor dat jij als Kreeft dichter tot jezelf gaat komen. Dit is dan ook jouw geluksdag en zal je merken dat je liever voor jezelf bent en gaat inzien dat jij je eigen geluk bent!

Lees ook:
Dít is jouw geluksgetal volgens je sterrenbeeld

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Donderdag 17 november is jouw geluksdag Leeuw, dezelfde dag als bij de Ram. Dit komt door jullie gelijkenissen en ook Leeuw heeft een handje nodig om zich te kunnen uitdrukken. Hoe graag jij ook expressief wil zijn, deze energie gaat er voor zorgen dat je helemaal eerlijk bent. Tegen jezelf en anderen!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagd heeft niet alleen een geluksdag in het vizier, maar deze hele maand is een fijne tijd voor jou! Vanaf dinsdag 8 november zal je wat emotionele veranderingen meemaken en dit geeft jouw een nieuwe frisse blik op de toekomst.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

In de afgelopen maand heb je misschien wat harder moeten werken aan jezelf. Maar hier ga je in november vol van profiteren. Op zondag 20 november zullen de sterren jouw assisteren in het kijken met een andere blik. Als je je perspectief veranderd, zul je ook andere (betere) dingen aantrekken!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Nog eventjes afwachten voor Schorpioen, jouw geluksdag is namelijk pas op woensdag 30 november. Maar wees niet getreurd! Er staan veel mooie dingen op je te wachten. Je zult een sleutel vinden waar je al heel lang naar opzoek bent, dit is een opening naar nieuwe avonturen.

Lees ook:
Déze 3 sterrenbeelden zitten nu in de beste periode van het jaar

Boogschutter (22 november – 21 december)

Het even misschien even geduurd, maar het werd tijd dat Boogschutter ook wat geluk in het leven krijgt. De maan activeert het geluksgedeelte in jouw leven, het is tijd om los te laten en ruimte te maken wat voor wat wél werkt. Boogschutter’s geluksdag is op woensdag 16 november.

Steenbok (22 december – 19 januari)

De maansverduistering op dinsdag 8 november zal jou helpen bij het vinden van je stem. Je zal achter je eigen waarheid gaan staan en dat betekent dat je jezelf op alle vlakken gaat vertrouwen. Je krijgt wat meer zelfverzekerdheid, this is your time to shine!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Donderdag 17 november is jouw dag! Waterman, kijk eens om je heen! Veel mensen in jouw omgeving zijn in een positieve cirkel belandt en jij moet hier ook bij zien te komen. Ga om met mensen die jou een fijn gevoel geven en denk eraan: wat jij in relaties stopt, komt ook weer bij je terug.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Rond deze tijd van het jaar zal alles op z’n pootjes vallen voor jou, Vissen. Niet alleen jijzelf heeft invloed op je leven, maar ook de wereld om je heen. Op woensdag 23 november zal je beseffen dat jij precies bent op de juiste plek, op het juiste moment!

Beeld: pinterest