Astrologie

Dit is je geluksdag in januari volgens je sterrenbeeld

sterrenbeeld-geluksdag

Goede voornemens zijn één ding, maar ze evenaren is een tweede puntje. Best fijn om te weten wat de sterren voor goede voornemens voor ons in petto hebben. 12 januari is namelijk voor elk sterrenbeeld de geluksdag in januari, maar wat mag je van je sterrenbeeld verwachten op deze geluksdag?

Ram | 21 maart – 19 april

12 januari is dus voor elk sterrenbeeld de geluksdag van deze maand. Op 12 januari mag jij als Ram een toestroom van concepten, meningen en ideeën verwachten. Waar je voorheen moeite had met het uiten van je eigen mening, zal je je op deze dag 100% jezelf voelen én durf je jezelf te uiten! Op 12 januari kan niemand jou iets maken en kom je vast en zeker voor jezelf op. Je hernieuwde energie aan meningen en ideeën helpen jou in alle aspecten van je leven.

Stier | 20 april – 20 mei

De Stier houdt enorm van luxe aankopen, maar helaas brengt dat ook hoge kosten met zich mee. Soms verlies jij je in deze impulsieve maar dure aankopen en verlies je het overzicht op je financiën. Echter zal dit overzicht op 12 januari terugkeren en zal je je financiën opnieuw evalueren. Op deze dag voel je je bedachtzamer over je uitgaven en heb je daadwerkelijk het gevoel dat je relatie met geld verbetert.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Afgelopen tijd heb je veel druk ervaren, omdat je werd gevraagd om je gedachten, ideeën en plannen te herzien en te heroverwegen. Iets wat je niet graag doet, maar op 12 januari zal je een boost ervaren en kan je hier ineens helder over nadenken. Je weet wat je wil in je leven en weet hoe je daar moet komen. Doe dit echter ten alle tijden op je eigen tempo! Je hebt je hele leven nog voor je Tweelingen.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

12 januari is voor de Kreeft dé dag dat je je slechte gewoonten van het voorgaande jaar beter begrijpt, accepteert en belangrijker nog achter je kan laten. Je wordt op deze dag aangemoedigd om deze gewoontes te herzien en langzaam te veranderen door het creëren van andere gewoontes. Denk hierbij aan het proberen van mediteren om je gedachtes tot rust te brengen of het vaker inplannen van you-time.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Jij hebt de afgelopen tijd wat onenigheden binnen vriendschappen en relaties ervaren. Iets wat je lastig onder woorden kon brengen en wat tot nu toe nog niet uitgesproken is. Op 12 januari heb je genoeg moed om voor jezelf op te komen en duidelijk te communiceren met de mensen om je heen. Zo kan je de voorgaande conflicten oplossen en worden de connecties met de mensen om je heen alleen maar versterkt.

Maagd | 23 augustus – 22 september

12 januari en de maand januari in zijn algemeenheid zullen voor dit sterrenbeeld in het teken staan van carrière en imago. Op het gebied van je professionele houding zal je enorm groeien waardoor je ineens ontzettend veel nieuwe kansen aangereikt krijgt op het gebied van werk of stage. Probeer jezelf wel te behoeden dat je niet teveel taken op je gaat nemen. Hoe leuk het ook is, zal je je doelen juist bereiken door dit in kleine stapjes te doen.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

De Weegschaal is iemand die altijd nieuwe dingen wil leren. 12 januari is daarom helemaal jouw dag omdat je een golf aan nieuwe perspectieven tegen zal komen. Je houdt ervan om wijsheid te verzamelen uit de wereld en de mensen om je heen en kan dit doen op een objectieve manier. Kennis die jij gedurende je leven in kan zetten en voor altijd mee zal dragen.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

De afgelopen maanden zijn vriendschappen en relaties flink op de proef gesteld, omdat je het moeilijk vind om je eigen grenzen aan te geven. De mensen om je heen hebben de neiging over jouw grenzen heen te gaan en jij hebt de neiging om dit te laten gebeuren. Op 12 januari echter niet meer! Op deze dag voel je een golf van zelfverzekerdheid om elk conflict aan te pakken en voor jezelf op te komen. Je weet hoe je je eigen behoeften met je omgeving moet delen en anderen zullen hier alleen maar begrip voor tonen. Fijn toch?

Boogschutter | 22 november – 21 december

Oeh, voor dit sterrenbeeld staat jouw geluksdag in het teken van de liefde. Voorheen stond jouw liefdesleven even stil of je nu een relatie hebt, single bent of met iemand date. Romantische relaties kenden voorheen geen progressie, maar op 12 januari komt hier verandering in! Je communiceert naar de mensen om je heen wat je van hen verwacht wat resulteert in een bevordering van je romantische relaties.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Voorheen had jij als Steenbok de neigingen om te veel hooi op je vork te nemen. De impact hiervan had jij nog niet in de gaten tot de komst van het nieuwe jaar, maar hoe moet je hiermee omgaan? Nou, op 12 januari heb jij daar heel veel ideeën over en weet je precies welke taken je van je lijstje wil en kan schrappen. Januari is voor jou de maand om je batterij weer op te laden.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Aan het einde van het jaar 2022 voelde jij je lui, vermoeid en was er een gebrek aan creatieve bezigheden en hobby’s. Op 12 januari komt er op de een of andere manier een overvloed van nieuwe hobby’s en activiteit op je pad die je een voor een wilt testen. Op die manier kom jij erachter hoe je jezelf het komende jaar kan vermaken wanneer je je verveelt.

Lees ook:
Déze winteractiviteit zou je moeten doen volgens je sterrenbeeld

Vissen | 19 februari – 20 maart

Voor de Vissen ligt de focus in de maand januari op je familieleden. Het kan namelijk zo zijn dat conflicten zich hebben voorgedaan richting de jaarwisseling, maar op 12 januari weet je het met iedereen in je omgeving goed te maken. Hoe je het ook went of keert, familieleden zijn ontzettend belangrijk!

Beeld: pinterest

Must reads 👀