Astrologie

Volgens je sterrenbeeld wordt dít jouw geluksdag in oktober

sterrenbeeld-geluksdag-oktober

De maand oktober is begonnen. Een nieuwe maand, dus weer een nieuwe frisse start. Houd je kalender goed in de gaten, want de sterren hebben mooie dingen voor jou in petto. Dit is jouw geluksdag in oktober volgens jouw sterrenbeeld.

Ram (21 maart – 19 april)

Is jouw sterrenbeeld Ram? Dan is jouw geluksdag maandag 24 oktober. Je hebt alles op een rijtje gezet en dit werpt nou eenmaal zijn vruchten af. Op deze dag krijg jij een financiële meevaller en dat is nou precies waar jij op zat te wachten.

Stier (20 april – 20 mei)

Als jouw sterrenbeeld Stier is, is zaterdag 8 oktober jouw geluksdag. De afgelopen tijd heb jij onbewust je eigen geluk gesaboteerd maar daar komt gelukkig een einde aan op deze dag.

Tweeling (21 mei – 20 juni)

Als Tweelingen is het deze maand extra belangrijk dat je je hart opent voor de dingen en mensen die jou geluk brengen. De geluksdag van Tweeling is woensdag 5 oktober. En je zal niet geloven wat voor effect het heeft op jouw geluk.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeft, jouw geluksdag is nog even wachten, maar dit maakt hem niet minder bijzonder! Zondag 23 oktober is jouw dag. Het is tijd om jouw dromen waar te maken. Of dat nu een nieuwe woning, baan of relatie is.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuw, je mag je iets meer openstellen voor nieuwe dingen en mensen. Zodra je dat doet, staan de mooie kansen straks voor jou op een rij. Jouw geluksdag is zondag 9 oktober.

Maagd (23 augustus – 22 september)

De Maagd is dol op de herfst vanwege de knusheid. Gezellig samen onder een dekentje op de bank kruipen is helemaal voor jullie weggelegd. De geluksdag van de Maagd is maandag 10 oktober. Er ontstaat een mooie klik, die bijna magisch aanvoelt. Oeh la la!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De geluksdag van de Weegschaal vergt nog even wat geduld. Zondag 30 oktober word de dag dat de Weegschaal volledige balans op persoonlijk en zakelijk gebied vindt.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Op dinsdag 25 oktober zal de Schorpioen een nieuwe fase van het leven ingaan. Er staat jou veel geluk, hoop en liefde te wachten deze maand. Je hebt hier dan ook hard voor gewerkt, en deze maand kun jij daar de vruchten van plukken.

Lees ook:
Slaap lekker! Volgens jouw sterrenbeeld is dit je ideale bedtijd

Boogschutter (22 november – 21 december)

Jouw lucky day is op zaterdag 8 oktober. De afgelopen maanden waren erg zwaar voor de Boogschutter. Gelukkig krijg jij te maken met een financiële meevaller waardoor jij deze maand goed rond komt.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Het is tijd om jouw oude patronen te doorbreken. Op vrijdag 7 oktober kun je daar het best mee beginnen. Het zal je veel goeds brengen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Maandag 10 oktober is de dag van de Waterman. Na lang zoeken naar antwoord op jouw vragen, krijg jij deze dan eindelijk. Daar ben jij ontzettend blij mee. Jouw dag kan niet meer stuk.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Stel je deze maand open voor onverwachte acties en veranderingen. Je zult merken dat dan het geluk jouw kant op komt. De geluksdag van Vissen is dinsdag 25 oktober.