Astrologie

Dít wordt volgens je sterrenbeeld jouw geluksdag in 2023

Nicoline
sterrenbeeld-geluksdag

Het jaar 2022 loopt bijna af, daarom blikken we alvast met jullie vooruit op het nieuwe jaar! Dit wordt volgens je sterrenbeeld jouw geluksdag in 2023. 

Ram | 21 maart – 19 april

Ram, pak je agenda er maar bij! Op 16 mei zal jij namelijk je ultieme geluksdag ervaren. Vanaf deze dag gaan er allerlei grote veranderingen plaatsvinden. Voornamelijk op het gebied van je zelfbeeld. Waar je voorheen nog wel eens onzeker kon zijn zal je in 2023 meer waarde hechten aan eigenwaarde en zal je dus vanaf 16 mei meer aan jezelf denken. Voor de Ram die in 2022 een investering heeft gedaan staat er vanaf 16 mei een financiële boost op je te wachten.

Stier | 20 april – 20 mei

De geluksdag van de Stier zal in 2023 op 12 april plaatsvinden. Vanaf deze datum zal er een gevoel van vrede en ontlading over je heenkomen. Maar waarom? Nou, de Stier is van nature heel praktisch ingesteld en gaat niet graag uit z’n veilige bubbel. Vanaf 12 april kan je die gewoonte echter steeds beter loslaten waardoor je een enorme energieboost krijgt. Een boost die je op het gebied van school, sport en werk zullen helpen.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen mogen 17 januari in de agenda noteren. Op deze dag komt er namelijk een einde aan alle stress en uitputting die ze het afgelopen jaar ervaren hebben. Door de tegenslagen had je soms moeite met het maken van keuzes en het doorvoeren van je beslissingen, maar vanaf 17 januari valt deze angst weg. Je weet heel goed wat je wil en wat je nodig hebt en bent niet bang om hier de nodige veranderingen voor aan te brengen.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Waarschijnlijk is de zomer je favoriete seizoen, maar in 2023 wordt die alleen nog maar beter. Op 30 augustus om precies te zijn. Dit is namelijk de dag die je zal inspireren om op alle mogelijke manieren je doelen te behalen. Of dit nou gaat over de liefde, school, werk of sport. Vanaf 30 augustus ga jij gegarandeerd je doelen bereiken!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Ook de Leeuw mag een geluksdag verwachten, maar moet hier wel nog wel even op wachten. Geduld is een schone zaak, toch? 7 februari is namelijk de dag waarop je je het meest zelfverzekerd en succesvol zal voelen en kan je de tegenslagen van het afgelopen jaar even loslaten. Je hebt hier immers ook veel van geleerd. Jouw confidence boost zorgt niet alleen voor een lekker gevoel, maar ook voor nieuwe energie.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Het nieuwe jaar zal voor de Maagd in het teken staan van de liefde, maar vanaf 1 april zal je hier echt iets van merken. Dit is namelijk de dag dag waarop je persoonlijke leven een oppepper krijgt. Mogelijkheden om nieuwe relaties aan te gaan vliegen je om de oren en dan hebben we het over vriendschappelijke relaties en relaties op het gebied van de liefde. Voor de Maagd die al happily in love is, is 1 april de datum om je relatie te versterken. Maar ook de dag waarop je meer van jezelf zal leren houden en vooral ook naar jezelf zal luisteren.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

In het nieuwe jaar kan de Weegschaal te maken krijgen met verschillende hoogte- maar helaas ook dieptepunten wat emotionele schommelingen kan triggeren. Gelukkig komt daar op 30 oktober verandering in. Vanaf deze geluksdag zullen je dierbaren jou onder hun hoede nemen. Zij kunnen jou namelijk helpen om je gedachtes een positieve draai te geven wat bepaalde relaties zal versterken.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Het nieuwe jaar wordt over het algemeen een fantastisch jaar voor dit sterrenbeeld. Jij staat zelfs bekend als één van de drie gelukkigste sterrenbeelden van heel 2023, samen met de Weegschaal en de Tweelingen. Jij hoeft geen dieptepunten te verwachten en mag zelf op 16 november nog meer geluk verwachten. Op deze dag krijg je een enorme energieboost die je gaat motiveren om je doelen en dromen waar te maken.

Boogschutter | 22 november – 21 december

In tegenstelling tot de Schorpioen wordt 2023 voor de Boogschutter een jaar vol uitdagingen. Hoewel dit soms lastig kan zijn, zal je er uiteindelijk bovenop komen. Jij hebt namelijk geen gebrek aan doorzettingsvermogen. Hierdoor kan je goed omgaan met tegenslagen en zie je deze situaties als waardevolle lessen. Maar er wachten ook positieve momenten op jou, vooral op 17 januari. Op deze dag wordt je aangemoedigd om belangrijke stappen te zetten binnen je carrière die je enorm zullen helpen om succesvol te worden.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Jouw geluksdag komt misschien wel eerder dan je had verwacht, namelijk op 23 maart. Een dag waarop het thema ‘zelfliefde’ centraal staat. Je eigenwaarde gaat enorm stijgen, je krijgt meer zelfvertrouwen en het allerbelangrijkste van alles: meer liefde voor jezelf! Op persoonlijk vlak zal je enorm groeien waardoor je meer openstaat voor eventuele relaties. Net die vonk die je nodig had om vorige relaties los te laten.

Waterman | 20 januari – 18 februari

16 november is jouw dag! De dag waarop je op financieel en romantisch gebied een flinke oppepper zal krijgen. Het geluk lacht je toe zullen we maar zeggen. Daarnaast zal je vanaf deze dag nieuwe contacten leggen en hechte vriendschappen opbouwen. Je blik staat op vooruit, in tegenstelling tot het afgelopen jaar. De toekomst is eigenlijk ook heel mooi!

Lees ook:
Weekhoroscoop week 51! Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto

Vissen | 19 februari – 20 maart

Normaal gesproken is dit sterrenbeeld heel creatief en zit je bomvol inspiratie, maar die twee dingen waren het afgelopen jaar ver te zoeken. Gelukkig komt daar vanaf 7 maart verandering in! Op deze geluksdag sta je weer open voor nieuwe ideeën en creativiteit. Tenslotte kan 2023 op het gebied van liefde, werk en vrije tijd zomaar eens een mooi jaar worden.

Beeld: pinterest