Astrologie

De komende tijd zal dít sterrenbeeld veel geluk krijgen

sterrenbeeld-geluk

We weten inmiddels allemaal dat we veel dingen kunnen aflezen uit de sterren. Daarom weten we ook dat dít sterrenbeeld komende maand veel geluk zal krijgen. Wij vertellen je welke dit is. 

Dít sterrenbeeld krijgt veel geluk

Er is één sterrenbeeld die in de maand december veel geluk zal krijgen, namelijk Vissen! Zij zullen deze maand de gelukkigste tijd van het jaar ervaren. Mocht je nou een zware tijd achter de rug hebben gehad, dan klinkt dit je vast als muziek in de oren. Wat er zal gebeuren is per persoon verschillend, maar een ding is zeker: je zal vast en zeker veel geluk krijgen aankomende tijd. Wij leggen je uit waarom.

Decembermaand

Voor de meeste van ons is december een doodgewone maand, buiten de feestdagen om dan natuurlijk, maar voor Vissen staat deze maand echter bekend als hun geluksmaand. Dit is de maand waarin je als Vissen diep adem kunt halen en kunt schitteren. De dingen die je uit je verleden stoorden, zullen komende tijd als sneeuw voor de zon verdwijnen. Sterker nog zal je deze dingen zelfs een plekje weten te geven. Hierdoor valt er een last van je schouders en kun je verder met je leven. Weg met dat wrok, het weerhield je alleen maar om te kunnen schitteren. It’s your time to shine!

Ook is deze maand het moment om te realiseren dat tijd kostbaar is. Het behalen van je doelen kan beter vroeg dan laat en je hebt geen tijd om te verliezen. We raden je daarom aan om een planning te maken en alles voor jezelf uit te schrijven. Zo creëer je overzicht voor jezelf. Verwerk meteen wat doelen en goede voornemens in je planning als je dan toch bezig bent.

Lees ook:
Zo kom je erachter of je crush je leuk vindt volgens je sterrenbeeld

Manifesteren

Om precies te zijn zal het geluk je tegemoet komen van 23 november tot en met 23 december. De tijd om jezelf te laten zien is dan aangebroken. Hoe meer je jezelf laat zien hoe gelukkiger je zal worden. Heb je al jaren de droom om je eigen business te starten? Dan is dit het perfecte moment daarvoor! Wanneer je al je doelen hebt opgeschreven ben je klaar om je doelen te manifesteren. Woohoo!

Beeld: pinterest