Astrologie

Oei! Aan deze dingen geef jij te veel geld uit volgens je sterrenbeeld

sterrenbeeld-geld

Aan sommige dingen geven we gewoon meer geld uit dan aan andere dingen. De een koopt veel nieuwe kleding en de ander gaat liever vaak uiteten. Blijkbaar heeft dit ook alles te maken met je sterrenbeeld! Hier geef je het meeste geld aan uit volgens je sterrenbeeld.

Jouw sterrenbeeld geeft hier te veel geld aan uit

Herkenbaar?

Ram (21 maart – 19 april)

Het liefst geef jij je geld zo snel mogelijk uit. Jouw salaris is pas net gestort of jij bent weer volop geld aan het uitgeven. Maar dit doe jij als Ram niet zomaar. Jij deelt het liefst je geld met je familie en vrienden. Jij betaalt eigenlijk net iets te graag iets voor je BFF

Stier (20 april – 20 mei)

Jij hebt moeite met spullen wegdoen, en koopt eigenlijk te veel. Je bent een echte verzamelaar en houdt dan ook van geld sparen. Maar als jij dan geld uitgeeft, gaat het vaak naar dingen die jij echt nodig hebt. Als Stier ben je dus super praktisch ingesteld.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Als Tweelingen vind jij het super belangrijk om herinneringen te maken. Het liefst gaat hier dan ook al je geld naartoe. Je bent totaal niet materialistisch ingesteld en betaalt met alle liefde goed geld om mooie avonturen mee te maken. Zolang jij maar nieuwe herinneringen kan maken met je vrienden of familie, ben jij happy!

Lees ook:
De beste bestemming voor een solo-trip op basis van jouw sterrenbeeld

 

Kreeft (21 juni – 22 juli) 

Jij doet er alles aan om van jouw huis een thuis te maken. Jij kan niet op pad gaan zonder terug te komen met allerlei nieuwe spulletjes voor je huis. Een nieuw dekentje, een leuke kaars of een mooie spiegel, jij bent nooit klaar met decoreren. Als Kreeft zie jij het liefst je geld terug in een gezellig huis dan op je spaarrekening. Home sweet home!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Jij valt graag op in een groep. Je wilt anders zijn dan anderen en laat dit zien met je kledingstijl. Een gek kleurtje, printje of een merk wat niet veel mensen kunnen betalen. Jij geeft snel je geld hieraan uit, en dat vind jij geen probleem. Zolang je maar als uniek bent.

Maagd (23 augustus – 22 september)

De Maagd geeft echt alleen geld uit als het noodzakelijk is. Het liefst houd jij je geld veilig op je spaarrekening en gebruik jij het alleen als het echt moet. Maar als jij dan geld uitgeeft, maakt het je vaak een stuk minder uit wat voor prijskaartje d’r aan hangt.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Net als de Kreeft geef jij het liefst geld uit aan de decoratie van je huis. Soms ben jij dus iets te enthousiast en vergeet je even te checken hoe duur dat leuke vaasje nou is. Jij geeft dus snel te veel geld uit aan je huisje volgens je sterrenbeeld.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Jij als Schorpioen kan geen nee zeggen tegen die heerlijke acties. 1+1 gratis is voor jou een uitnodiging om heel je voorraad bij te vullen met die ene shampoo of die tandpasta’s. Tip voor jou: die aanbiedingen zijn echt geen once in a lifetime gebeurtenissen dus je hoeft echt niet 10 pakken toiletpapier mee te nemen alleen omdat ze in de aanbieding zijn.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Geld uitgeven doe jij niet mega vaak. Jij spaart heel veel om uiteindelijk allerlei luxe dingen te kunnen kopen. Een dure vakantie of een gloednieuwe auto. Niks is voor jou te duur, omdat jij je geld zo goed spaart. Jij bent nogal een luxepaard, en daar is niks mis mee! 😉

Steenbok (22 december – 19 januari)

Als het op geld aankomt, ben jij als Steenbok best wel egoïstisch. Te veel geld uitgeven aan jezelf, staat niet in jouw woordenboek. You dress to impress, en het prijskaartje wat daar aan hangt, daar kijk jij niet zo snel van op. You go girl!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Jij bent niet mega geïnteresseerd in geld, en hebt het dan ook vaker niet dan wel op je rekening staan. Jij gaat liever voor die baan waar jij het mega leuk hebt, dan die baan die super goed casht. Je geld gaat dan ook naar goede doelen, want daar heb jij altijd wel een centje voor over!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jij bent een super gevoelig sterrenbeeld, en jij volgt dus vaker je gevoel in plaats van je verstand. Hierdoor maak jij iets te vaak een impulsieve aankoop waar je misschien iets langer dan 10 tellen over na had moeten denken. Maarja, dat is dan liever een zorg voor later bij de Vissen 😉