Astrologie

Dit is je favoriete gerecht van de BBQ volgens je sterrenbeeld

sterrenbeeld barbecue gerecht

De warme zomeravonden zijn weer in aantocht, dus dat betekent gezellig met al je vrienden en familie de barbecue aansteken. Maar welk gerecht van de BBQ vind je eigenlijk het lekkerst? Dat is dus blijkbaar in de sterren geschreven.

Ram | 21 maart – 19 april

De Ram is een vuurteken en houdt daarom ook wel van een beetje pit. Dus tijdens de barbecue ga je dan ook het liefst voor een lekker stukje pittig vlees, zoals een lekkere pittige kip met een extra pittig sausje eroverheen. Dan is de avond voor jou zeker geslaagd!

Stier | 20 april – 20 mei

De Stier heeft vooral een kalme, maar soms ook wel koppige persoonlijkheid. Ook houdt dit sterrenbeeld onwijs veel van luxe en zijn het échte fijnproevers. Tijdens het barbecueën weet jij dan ook zeker wat je wil hebben. De Stier gaat namelijk het liefst voor een heerlijk klassiek stukje biefstuk.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen hebben tijdens een lekkere barbecue een duidelijke mening over wat ze willen. De meeste mensen vinden het namelijk erg lastig om een keuze te maken, maar jij bent altijd bereid voor een fris gerecht. Dit sterrenbeeld kiest dan ook voor een aardappelsalade, daar kan je echt van genieten.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

De Kreeft wordt gezien als iemand die mensen verbindt. Dit gevoelige sterrenbeeld weet het namelijk voor iedereen leuk te maken. Als het gaat om eten bij dit sterrenbeeld, dan weet de Kreeft ook goed hoe ze vooral de juiste sausjes kunnen matchen. Jij wil namelijk bij elk stukje vlees of vis een ander soort sausje uitproberen.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Voor de Leeuw is het geen verrassing dat met een avondje grillen ze het liefste gaan voor een populair gerecht. Jij houdt namelijk niet veel van veranderingen en kiest daarom voor je favoriete gerecht. Dit sterrenbeeld gaat dan ook het liefst voor een sappige hamburger of gegrilde worstjes. Ook ben jij een echte luxe poes, dus alles moet altijd van goede kwaliteit zijn.

Lees ook:
Zo gedraag jij je tijdens een hittegolf volgens je sterrenbeeld

Maagd | 23 augustus – 22 september

De Maagd heeft een stabiel en sterk karakter, dus laat zich door niemand of niets in de weg staan. Toch vind jij het onwijs belangrijk om voor mensen te zorgen en je bent zeker iemand waar mensen hun harten kunnen luchten. Tijdens het barbecueën hoef jij daarom geen vleesgerecht of luxe groentes, maar ga jij het liefst voor een stokbroodje met een lekker dipje. Voor jou is dit een betrouwbaar gerecht en kan daarom echt niet ontbreken tijdens een barbecue.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Voor de Weegschaal mag alles zo luxe mogelijk zijn, ook met een barbecue ben jij een echte fijnproever. Jij gaat namelijk het liefst voor gerechten die rijk zijn aan verschillende smaken. Ook hou je van exclusieve gerechten met veel ingrediënten. Het favoriete gerecht van dit sterrenbeeld is dan ook een pastasalade.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

De Schorpioen gaat naar een barbecue zeker niet voor de vleesgerechten, maar richt zich liever op de groentes. Dit sterrenbeeld gaat daarom ook het liefst voor een bordje met gegrilde groenten, zoals paprika, courgette en tomaat. Maar bij deze healthy meal hoort natuurlijk wel een lekker sausje om de smaak helemaal af te maken.

Boogschutters zijn een van de meest unieke sterrenbeelden van de dierenriem. Je kan daarom wel raden dat dit sterrenbeeld tijdens een avondje grillen ook het liefste gaat voor een uniek gerecht. Jouw favoriete gerecht is dan ook een gegrilde maïskolf, dat net even anders is dan normaal. En dat maakt jouw barbecueavond helemaal compleet.

Steenbok | 22 december – 19 januari

De Steenbok is echt dol op een avondje barbecueën en kan dan ook altijd niet wachten om te beginnen. Dit sterrenbeeld zit vol met energie en zoekt dit dan ook tijdens het kiezen van een gerecht. Toch ben jij niet van de standaard gerechten, dus kan je het beste gaan voor een vullende salade.  Vooral een huzarensalade kan dit sterrenbeeld bijna niet verleiden en dan het liefst homemade ;-).

 

Lees ook:
Deze 4 sterrenbeelden kunnen nooit een beslissing maken

Waterman | 20 januari – 18 februari

De Waterman kan vooral worden omschreven als vrolijk, energievol en kleurrijk. En de Waterman is natuurlijk ook een waterteken. Voor dit sterrenbeeld is een barbecue gerecht als een stukje vis dan ook echt een guilty pleasure. Vooral voor een stukje zalm met citroen of een tonijnsalade sta jij zeker in de rij.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Jij staat vooral bekend om je dromerige en lieve persoonlijkheid. Ook zijn Vissen geen fan van hartige gerechten, dus gaan het liefst gelijk door naar het toetjesmenu. Voor dit sterrenbeeld is het perfecte barbecue gerecht een lekker stukje fruit van de grill en dan het liefst een ananas met een bolletje vanille-ijs. Dit kan gewoon niet ontbreken tijdens een zonnige dag.

Beeld: Pinterest