Travel

5 stedentrips die jij met je vriendinnen samen wil maken

stedentrips-vriendinnen

Hoe leuk is het om samen met je vriendinnen leuke stedentrips te maken? Gezellig met de meiden nieuwe steden ontdekken. Leg je paspoort maar klaar en pak je koffer in, want wij hebben een lijstje gemaakt met de mooiste stedentrips die jij en je vriendinnen gemaakt willen hebben. 

1. Wenen (Oostenrijk)

Wenen is een stad vol mooie architectuur en kunst. In de hoofdstad van Oostenrijk is er genoeg te beleven. Verdeeld over de stad zitten mooie hotspots die jij echt wil zien. Breng een bezoekje aan Paleis Schönbrunn, met haar prachtige paleistuinen. Een perfecte plek voor insta-waardige kiekjes. Ga naar de staatsopera of bezoek een van de vele musea die in de stad te vinden zijn.

Tip van ons: als je in Wenen bent, eet zo’n overheerlijke Wiener schnitzel 😉

2. Lissabon (Portugal)

Lissabon is de perfecte stad voor een stedentrip met je vriendinnen. De stad staat bekend om de kleurrijke straatjes, en de metro’s die midden door het centrum heenrijden. In deze stad zijn genoeg mooie plekjes te vinden die ook prachtig zijn voor op je Instagram feed! Maak een fietstour, ga naar het strand, shop ’till you drop en bezoek Padrão dos Descobrimentos.

3. Madrid (Spanje)

Wil je met je vriendinnen naar Spanje? Dan is Madrid een goede stedentrip voor jullie. In Madrid kun je mega goede cocktails drinken, het mooie stadspark bezoeken en shoppen in de populaire winkelstraat Gran Via. Dit is nog lang niet alles wat er te beleven valt in Madrid. Het is een van de super leuke stedentrips die jij met je vriendinnen kunt maken.

Lees ook:
De beste bestemming voor een solo-trip op basis van jouw sterrenbeeld

4. Valencia (Spanje)

De stad Valencia staat bekend om de bezienswaardigheid Ciudad de las Artes y Sciencias. Dit is een mooi complex met een wetenschapsmuseum, muzieklokaal en aquarium. Naast deze bezienswaardigheid is er zo veel meer leuks te beleven in deze mooie stad. Je kunt wandelen door Jardín Del Turia, lekker op het strand liggen, paella eten, en mooie Instagrammable foto’s maken in deze mooie stad.

5. Krakau (Polen)

Krakau is misschien niet de eerste stad waar jij aan denkt als je een stedentrip wil boeken met je vriendinnen. Toch is deze stad in Polen echt eentje waar je een keer geweest moet zijn. De hotels zijn supergoedkoop en met een paar uurtjes vliegen ben je er al. Er valt genoeg te zien zoals de historische binnenstad, de zoutmijn of wandelen door het stadspark. Tip van ons: boek een ritje in een koets door de stad. Zo’n ervaring kun jij niet overslaan!

Beeld: Pinterest