Lifestyle

Deze standjes kun je beter niet doen tijdens de eerste keer

standjes-eerste-keer

De eerste keer is mega spannend en niet altijd zoals je had gehoopt. Je hebt waarschijnlijk alvast een aantal standjes in je hoofd die je tijdens de eerste keer hoopt te kunnen doen, maar er zijn een aantal standjes die je beter achterwege kunt laten…

Standjes die je beter niet tijdens de eerste keer kunt doen

Sommige standjes vereisen enige oefening en zijn niet zo gemakkelijk voor de eerste keer. Lees snel verder, dan leggen wij het voor je uit!

Reverse cowgirl

Bij het standje Reverse cowgirl zit je als girl bovenop en zit je met je rug naar je lover toe. Eigenlijk dus bijna hetzelfde als het normale cowgirl standje, maar dit standje vraagt toch nog enige oefening en gaat vaak niet in één keer goed. Niet heel fijn voor de eerste keer dus, want dan hoop je gewoon dat alles goed gaat!

Doggy style

Als je het standje doggy gaat doen heb je vaak al een aantal standjes daarvoor gedaan, zodat alles wat soepeler verloopt. Maar omdat het de eerste keer is zullen jullie daar waarschijnlijk niet eens aan toe komen. Want laten we je uit de droom halen; als het voor jullie allebei de eerste keer is, is het binnen een minuut waarschijnlijk gedaan… Ook doet het wellicht meer pijn als je dit standje voor de eerste keer doet.

seksstandjes

Standje 69

Standje 69 is natuurlijk het bekendste standje ever, waarbij én de man én de vrouw elkaar tegelijkertijd oraal bevredigen. Hierdoor kan je samen een hoogtepunt bereiken die je nog niet eerder bereikt hebt. Maar ondanks dat hij zo bekend is, is hij niet heel chill tijdens de eerste keer dat jullie het gaan doen. Want dan wil je het gewoon wat rustiger aan doen, toch? Mocht je nou nog geen seks durven te hebben kun je elkaar natuurlijk ook alleen oraal bevredigen en dan is dit standje natuurlijk wel een super goed alternatief!

Lees ook
Deze standjes zijn perfect voor als je met huisgenoten woont

Staande houding

In de meeste films zie je wel seks in een staande houding voorbijkomen en ook al lijkt dit heel makkelijk, het is toch moeilijker dan je denkt. Dit standje heeft namelijk enige oefening nodig en wordt vaak alleen gebruikt door stellen die al best wel op elkaar ingespeeld zijn als het gaat om seks. Kortom, niet echt het ideale standje voor de eerste keer….

seksstandjes eerste keer

Welke standjes kun je wel doen tijdens de eerste keer?

Je kunt tijdens de eerste keer beter eerst het standje missionaris doen, dit is namelijk het makkelijkste standje en perfect voor als jullie net beginnen. Mocht dit heel goed gaan en jullie willen iets anders proberen dan kan jij natuurlijk ook het initiatief nemen en de cowgirl uitproberen. Het is eigenlijk anticiperen op de situatie en vooral doen wat je zelf lekker vindt. Dan komt het helemaal goed!

Hopelijk heb je genoeg aan ons advies gehad en ga je nu met een gerust hart de eerste keer in. Maar onthoud: niks doen waar je niet achter staat en de eerste keer zal nooit perfect zijn, girl!

Beeld: pinterest