Love

Dit geweldige standje voor in bed gaat viral op TikTok

standje-tiktok

We gebruiken TikTok allemaal voor leuke lifehacks en beauty tips, maar de app is dus ook expert als het gaat om standjes in bed. Deze viral video beweert namelijk dat een vrouw met dit standje binnen vijf minuten haar hoogtepunt kan bereikt!

TikTok

De razend populaire TikTok-app wordt tegenwoordig steeds minder gebruikt voor dansjes, en meer als een soort Wikipedia. Je leert hier van alles over het volwassen leven en de handige lifehacks vliegen je om de oren. Voor alles wat je niet in de schoolbanken hebt geleerd, kan je TikTok openen en je vragen opzoeken. Waar er vooral mode tips en beauty hacks worden geplaatst, gaat er zo nu en dan ook een video viral over een spannend bedavontuurtje. TikTok beweert dat de vrouw met dit standje in bed, binnen vijf minuten al haar hoogtepunt bereikt! En daar wilden wij natuurlijk alles over weten.

Lees ook:
Aan deze 6 dingen kan je merken dat jullie een match zijn in bed

Standje in bed

Het klinkt bijna too good to be true, maar als we de experts op de app mogen geloven is het echt zo! De meiden vertellen dat hun partners hun enkels als oorbellen gebruiken en dat het dan nooit langer dan vijf minuten duurt! Voor degene die niet precies kunnen voorstellen hoe dit er dan aan toe gaat, leggen we het even kort uit.

Bij dit standje ligt de vrouw op haar rug in bed, met haar benen over de schouders van haar partner. Dit viral TikTok standje ken je misschien wel onder de naam ‘butt lift’. Door deze houding aan te houden, kan de man dieper gaan en zorgt dit dus voor een versneld hoogtepunt bij de vrouw. Is het proberen waard, toch? 😉

@bunnyrosex_ The best kind .. 🙈 #him #relationship #last ♬ original sound – Maïssa 🙂

Beeld: pinterest