Food

Heb jij een standaard bestelling bij de snackbar? Dan ben jij een stuk gelukkiger!

Sommige mensen zijn urenlang aan het twijfelen wanneer ze in de rij staan bij de snackbar, terwijl anderen altijd direct al weten wat ze willen. Maar wist je dat mensen die een standaard bestelling hebben bij de snackbar veel gelukkiger zijn? Wij leggen je uit hoe dat kan!

Dit is waarom mensen met een standaard bestelling gelukkiger zijn

Volgende keer dus níét een halfuur staan twijfelen! 😉

1. Je staat korter in de rij én je bestelling is eerder klaar

Wanneer jij de snackbar binnenloopt en direct al weet wat je wil, kan je dus ook direct je bestelling al plaatsen. Hierdoor kan je direct in de rij aansluiten en wordt je bestelling dus ook sneller opgenomen. Hierdoor kun je eerder je eten opeten, en laten we even eerlijk zijn, hier worden we allemaal gelukkiger van, toch?!

2. Je twijfelt niet

Van twijfelen is nog nooit iemand gelukkig geworden, want niks is vervelender dan meerdere dingen wel (of niet) willen, en een keuze moeten maken tussen één van de twee. Doordat jij een go to bestelling hebt, twijfel je dus nooit over wat je wil. Daardoor wordt jij dus niet ongelukkig of geïrriteerd van het twijfelen, en sta je zelfverzekerder in je schoenen. En we weten allemaal dat zelfvertrouwen wonderen doet voor je mood, toch?

Lees ook
YAS! Hier kun je bowlen met onbeperkt bitterballen én patat

3. Je bent loyaal aan je go to bestelling

Dat jij één bestelling hebt die je zó lekker vindt dat je ‘m altijd bestelt, betekent natuurlijk ook dat je een stuk loyaler bent dan de meeste mensen. Neem jij altijd een lekkere patat speciaal met een bamischijf en wijk je nooit af van deze bestelling? Of is het voor jou een patat oorlog met een lekkere frikandel? Wat het ook is, als jij één standaard bestelling hebt die je altijd neemt, ben je dus al loyaler dan meeste mensen ;).

 

Beeld: Unsplash Ashley Green