Celebs

Heftig! Een stalker heeft ingebroken in het huis van Harry Styles

harry-styles-stalker
Harry Styles heeft door zijn geweldige muziek inmiddels een gigantische fanbase opgebouwd. Duizenden fans staan gillend bij concerten, vragend voor zijn aandacht. Maar voor sommige fans gaan nét even verder dan dat… Een van Harry’s fans heeft namelijk bij de zanger ingebroken!

Harry Styles’ stalker breekt in na straatverbod

In 2019 kreeg de vrouw al een straatverbod omdat ze de zanger al voor langere tijd aan het stalken was. Maar dat hield haar niet tegen om eerder dit jaar alsnog in te breken in zijn huis.

Straatverbod

De stalker van Harry Styles is de Spaanse Pablo-Diana Orero Tarazaga. In 2019 werd ze al schuldig bevonden aan het stalken van de zanger, waardoor ze een straatverbod kreeg. Daar stond in dat ze zich niet binnen 250 meter mag bevinden. Ook mocht ze geen concerten en evenementen van Harry bezoeken. En ook via social media mag ze geen contact met hem zoeken en ook niets over de zanger mag plaatsen.

Het is niet de eerste keer dat Pablo het straatverbod verbreekt. Eerder was ze al naar Harry’s huis gegaan. Toen werd ze opgepakt en moet ze voor de rechter komen. Daar bleef ze roepen dat ze Harry geen pijn wilde doen en dat ze van hem houdt. Ze wierp zichzelf toen op de grond en werd even later weer teruggebracht naar haar cel.

Ingebroken

En dat was nog niet alles. Want Tarazaga heeft namelijk toegegeven dat ze eerder dit jaar, op 16 februari, bij Harry Styles heeft ingebroken in zijn huis. Harry was op dat moment zelf ook thuis. Gelukkig waren de bewakers van Harry ook in het huis om haar tegen te houden. Tarazaga zou geweld hebben gebruikt tegen één van de vrouwelijke beveiligers. Ook zou ze een plantenpot hebben beschadigd tijdens een woordenwisseling met één van Harry’s bewakers.

Tijdens de rechtszaak afgelopen week gaf ze toe dat ze probeerde in te breken bij de zanger en daarmee ook het straatverbod heeft overtreden. Wel ontkende ze het fysieke geweld en de beschadiging aan de plantenpot.

Lees ook
Zien! Dit zijn de meest iconische looks van Harry Styles!

Rechtszaak

Dit alles is begonnen doordat Harry de vrouw ooit probeerde te helpen. Hij heeft haar ooit zien slapen bij een bushalte in zijn buurt. Hij besloot toen om haar wat geld te geven voor een hotel of om wat eten te kopen. “I thought it was sad that someone so young, that anyone, was sleeping rough at the bus stop when it was cold,’’ verklaarde hij eerder in de rechtbank, terwijl hij achter een scherm zat voor zijn veiligheid. Heel vervelend dus voor de zanger dat het zo geëscaleerd is. Wij hopen voor hem dat het nu allemaal voorbij is!

Beeld: Pinterest

Must reads 👀