Celebs

Heftig! De stalker van Ariana Grande breekt (alweer) bij haar in

Instagram

We zien het natuurlijk wel vaker voorkomen dat celebrities stalkers hebben die nét een stapje te ver gaan. Laatst is er bij Harry Styles door zijn stalker ingebroken, en nu is hetzelfde (alweer) bij Ariana Grande gebeurd. Het gaat om Aharon Brown, die eerder al een straatverbod opgelegd had gekregen.

Stalker Ariana Grande breekt weer bij haar in

Gelukkig gaat het met Ariana naar omstandigheden goed, maar ze gaf eerder al aan bang te zijn voor haar veiligheid.

Aharon Brown

Bijna een jaar geleden, in september 2021, kwam Aharon Brown in de headlines van het Amerikaanse nieuws te staan. Brown was namelijk naar het huis van Ariana Grande gegaan met een enorm jagersmes, waarmee hij de zangeres bedreigde. ”Ik vermoord jou en haar,” schreeuwde hij tegen één van de beveiligers. Hij werd opgepakt en kreeg destijds een straatverbod opgelegd, maar Ariana vreesde toen al dat dat niet genoeg zou zijn. ”Ook al krijgt de heer Brown een straatverbod opgelegd, dan nog vrees ik het ergste. Hij zal blijven doorgaan met stalken en mijn familie bang maken,” verklaarde ze in de rechtbank. Helaas zijn er toen geen verdere maatregelen getroffen, waardoor het enkele dagen gelden weer fout is gegaan.

Lees ook
Heftig! Een stalker heeft ingebroken in het huis van Harry Styles

Poging tot inbraak

Afgelopen zondag vierde Ariana haar 29e verjaardag. Helaas kreeg ze toen ook bezoek van een ongevraagde gast, Brown kwam namelijk opdagen bij haar huis in Montecito, Californië. Gelukkig was Ariana op dat moment niet thuis, en is er niemand gewond geraakt. De politie werd gewaarschuwd nadat haar beveiligingsalarm was afgegaan, en Brown is gearresteerd. Hij wordt op dit moment aangeklaagd voor stalken, inbraak, beschadiging van elektriciteitsleidingen, schending van een gerechtelijk bevel en obstructie. Brown ontkent dat hij al deze dingen heeft gedaan en pleit niet schuldig. Wanneer de uitspraak van de rechtszaak is, is niet bekend.

Bron: AD/MEAWWBeeld: Instagram

Must reads 👀