Astrologie

In deze Nederlandse stad zou je moeten wonen volgens je sterrenbeeld

stad-sterrenbeeld

Ben jij benieuwd in welke stad jij het beste kunt gaan wonen? Volgens je sterrenbeeld is dit de Nederlandse stad waar jij je helemaal thuis voelt. Liever in een drukke stad of een rustig dorp? De sterren hebben het antwoord!

Ram (21 maart – 19 april)

De Ram is een avontuurlijk sterrenbeeld, die houdt van wat spanning in het dagelijks leven. Op het rustige platteland wonen is dus echt niks voor jou. Jij hoort echt thuis in een drukke stad waar je continu prikkels om je heen hebt. Denk bijvoorbeeld aan Den Haag, de ‘mooie stad achter de duinen’. Deze stad heeft niet alleen veel inwoners, maar er komen ook veel toeristen om bijvoorbeeld het binnenhof te bezoeken. De Ram hoeft zich zeker niet te vervelen in deze stad. Ga uit op de Grote Markt of doe een drankje op Het Plein. Lekkâh, zoals ze dat in Den Haag zeggen!

Stier (20 april – 20 mei)

Stier is een sterrenbeeld dat van luxe en comfort houdt. Als Stier je sterrenbeeld is woon je graag in een grote stad. Misschien is Utrecht wel de eerste stad die je dan te binnen schiet, maar denk ook eens aan Rotterdam. Uit onderzoek van de Europese Commissie blijkt namelijk dat mensen in deze stad het meest gelukkig zijn! De perfecte woonplaats voor een Stier dus. Naast comfort en gezelligheid zijn jullie namelijk ook fan van stabiliteit. Grote kans dus dat jij voor altijd in deze stad blijft hangen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Als Tweeling ben je erg leergierig en creatief. Jij vindt het dan ook erg belangrijk dat dit goed naar voren komt in het dagelijks leven. Zich vervelen doet een Tweeling echt niet graag, dus je wil geen saaie werkplek. Amsterdam is een passende stad voor het sterrenbeeld Tweelingen. In deze stad mag jij jezelf zijn in welke vorm dan ook. In deze unieke stad voelt de Tweelingen zich echt helemaal thuis en geaccepteerd.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Het sterrenbeeld Kreeft is vaak op zoek naar een mooie, gezellige, maar vooral ook veilige woonplaats. Je kunt dus beter niet in Den Haag gaan wonen met de Ram, want dat is een van de onveiligste steden in Nederland. Wijk bij Duurstede daarentegen is een van de veiligste plekken! Dit stadje heeft een gezellige sfeer met veel mooie plekken. Ook al heb je er waarschijnlijk nog nooit van gehoord, deze schattige stad past goed bij de Kreeft.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Bij de Leeuw moet de zon altijd schijnen in zijn of haar leven. Zij gaan voor positiviteit in het leven en maken liever geen ruzie. Ze zijn dol op plezier maken en zijn vaak opgewekt. Een leeuw wordt nog blijer als de zon ook letterlijk schijnt. Daarom is de perfecte woonplaats voor dit sterrenbeeld dan ook een stad, waar altijd de zon aanwezig is. Blijkbaar is Texel een plek in Nederland waar de zon het meest schijnt gedurende het jaar!

Lees ook:
Met deze 3 sterrenbeelden kun je beter niet gaan samenwonen

Maagd (23 augustus – 22 september)

De Maagd is erg gesteld op hun eigen ruimte en rust. Vaak is een Maagd een dromerig en rustig persoon. Je woont dan ook het liefst in een stad, waar iedereen lief is voor elkaar. Bilthoven is een perfecte stad voor dit sterrenbeeld. Je vindt hier de Biltse Duinen, een natuurgebied met een grote zandvlakte. En aangezien de Maagd dol is op de rust die de natuur te bieden heeft, is dit de perfecte plek.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschaal is een ontzettend nieuwsgierig en leergierig sterrenbeeld. Daarom komt een Weegschaal graag in steden waar veel te leren is. Een stad met veel cultuur en geschiedenis is dus ideaal voor dit sterrenbeeld. Delft is dé plek van het typisch Hollandse delftsblauw. Deze stad zit vol historie en er is genoeg te doen en te zien. Perfect dus voor de Weegschaal!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Als Schorpioen hoor jij thuis in een hippe, vlotte stad. Jij bent een ontzettende flirt en bent dol op aandacht, en die krijg je ook genoeg. Schorpioenen zijn onweerstaanbaar. Een perfecte woonplaats voor een Schorpioen is dus ook een echte studentenstad zoals Groningen. Hier zijn de leukste feestjes te vinden. Dit is een match made in heaven dus!

Boogschutter (22 november – 21 december)

De Boogschutter is een avontuurlijk sterrenbeeld, maar toch houden jullie van een simpel en normaal leventje. Als je een Boogschutter echt blij wil maken, lukt dat op mysterieuze plekken met veel historie. Daarom is Monnickendam ideaal voor de Boogschutter. Het is een schattig, klein dorpje. Als Monnickendam een motto zou hebben was het: “doe maar normaal, dat is al gek genoeg”.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Dit sterrenbeeld woont het liefst in een drukke omgeving. Wel heb jij een plekje nodig in al deze drukte, waar jij even tot rust kan komen. Roermond lijkt een goede woonplaats voor de Steenbok. Het is een grote stad met een druk centrum, waar je genoeg mensen leert kennen. Het ligt ook vlakbij een verborgen plekje,Thorn, ideaal voor dit sterrenbeeld om zich even terug te trekken. Niet veel mensen kennen deze plek, dus daar vind je gegarandeerd rust.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Waterman vindt één ding heel belangrijk: vriendschap. Dit sterrenbeeld is sociaal en spontaan, dus hoort thuis in een stad die hier goed bij aansluit. Watermannen zoeken een plek vol inspiratie en een heleboel soortgenoten. Als er één stad is waar de Waterman moet settelen, is Leiden de ideale plaats. Vol studenten, vind je hier uiteraard een leuke vriendengroep voor je sociale behoeftes. Een gezellige en inspirerende stad, waar de Waterman zich snel thuis zal voelen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Dit romantische sterrenbeeld woont graag in een stad, die niet aanvoelt als Nederland. Liever ergens waar je denkt: “Huh? Ben ik in Nederland of in Frankrijk?” Maastricht is hier de perfecte kandidaat voor! Het is de meest romantische stad van Nederland én een perfecte woonplaats voor Vissen. Door de historische gebouwen voelt de stad bijna Frans of zelfs Italiaans aan.

Beeld: Pinterest