Love

De datingtrend ‘spreadsheet dating’ gaat viral op TikTok

spreadsheet-dating-tiktok-trend

Ben je single en heb je een druk liefdesleven? Dan is deze hack perfect voor jou! 'Spreadsheet dating' is dé nieuwe TikTok-trend!

Spreadsheet dating

Het klinkt misschien niet heel sexy, en believe us, dat is het ook niet. Maar ‘spreadsheet dating’ is de nieuwste TikTok-trend die iedereen moet proberen met een druk liefdesleven. Zeker als je al een poosje single bent en je plant date na date in om de ware te vinden, kan deze hack je heel wat ongemakkelijke momenten besparen. Soms kan het nog al lastig zijn om iedereens naam te onthouden en al helemaal als je er die week al vier op de koffie hebt gehad. Woonde hij nou thuis? Of was hij de accountant met die hond? Pff, op een date krijg je zóveel informatie, dat het een goed idee is om dit eens te noteren!

TikTokker Jenny heeft hier de oplossing voor gevonden en houdt al voor een aantal jaar ál haar dates bij in een Excel bestandje. Je kan in één oogopslag duidelijk zien wie wie is en wat belangrijke informatie is om te onthouden voor de volgende date (als deze er komt 😉 )

Lees ook:
Trending! Deze moon phase-test van TikTok moet je echt proberen

TikTok-trend

Als je mee wil doen met de ‘spreadsheet dating’ TikTok-trend heb je wel wat vrije tijd nodig. Het kan wel een werkje zijn om met terugwerkende kracht een volledig bestandje te maken. Je kan er ook voor kiezen om het vanaf nu bij te gaan houden, maar welke informatie is dan handig om op te schrijven? Voor- en achternamen, leeftijd, beroep en een leuk detail wat je van de date hebt herinnerd. Ga de extra mile en voeg er ook een foto aan toe en een review over de ervaring met deze date!

Maak de spreadsheet zo uitgebreid als je wil. Voeg er kleurtjes aan toe, categorieën of zelfs statistieken. Dat laatste doet TikTokker Jenny ook! Zij neemt ons mee in het hele proces en laat haar zelfgemaakte sheet zien. Zo handig!

View post on TikTok

Beeld: pinterest