Love

Dit zijn de 5 leukste spellen voor koppels om te spelen

spellen-koppels

Aan het begin van je relatie is alles nog spannend. Je wil constant bij elkaar zijn en elkaar de hele tijd aanraken. En het is helemaal niet gek als dat in de loop der tijd een beetje afneemt. Maar om de spanning weer een beetje terug te krijgen, zetten wij de 5 leukste spellen voor koppels om te spelen op een rijtje. 

1. Twintig vragen

Je hebt vast al wel eens van Twintig Vragen gehoord, maar de naam spreekt ook redelijk voor zich. Bij dit spel mag je elkaar twintig vragen stellen en de ander moet 100% eerlijk antwoorden. Dit mogen vragen zijn over iemands jeugd of hobby’s, maar als je het iets spicier wil maken, kun je natuurlijk ook een aantal intieme vragen stellen aan elkaar ;-). Dit is zo’n soort spel dat intimiteit tussen jullie creëert, zonder dat het direct fysiek hoeft te zijn.

2. Galgje

Galgje ken je vast nog wel van vroeger, maar dat is misschien een beetje saai voor een date night. Daarom introduceren we relatie galgje. In principe werkt het hetzelfde, alleen moet het woord dat je kiest te maken hebben met jullie relatie. Het restaurant van jullie eerste date, de naam van de film die jullie voor het eerst samen keken, het favoriete eten van de ander. Je kan het zelf zo gek maken als je wil. Have fun!

3. Truth or dare

Ook truth or dare ken je vast wel. Schrijf verschillende vragen en uitdagingen op een blaadje en stop deze in een grote pot. Maar bij de sexy versie zit er één regel aan: alle vragen en opdrachten moeten seksueel zijn. Je kunt je fantasie hier de vrije loop laten!

Lees ook
Hoe jullie knuffelen zegt veel over je relatie

4. Strippoker

Eén van de populairste relatiespelletjes om te spelen, is natuurlijk strippoker. De regels zijn als volgt:

  • De speler die achter staat moet iets uittrekken
  • De speler die het meeste geld heeft verdient in één ronde moet iets uittrekken
  • De speler die voorstaat mag een kledingstuk van de ander uittrekken
  • Iedereen behalve de winnaar moet een kledingstuk uittrekken
  • Je mág kledingstukken terugkopen, maar wat is hier nou leuk aan? 😉

5. Blinddoeken

Doe je partner een blinddoek om en stop iets in hun mond. Dit kan van alles zijn: fruit of chocola bijvoorbeeld, maar ook iets spannenders als een lichaamsdeel. De ander moet vervolgens raden wat je in hun mond hebt gestopt. Dit spel is ook geweldig om te spelen tijdens voorspel ;-).