Lifestyle

Trommel je vriendinnen op: dit speelparadijs is perfect voor volwassenen

speelparadijs-volwassenen

Ken je dat gevoel: dat je kinderen de beste tijd van hun leven ziet hebben in een speelparadijs en dat je het liefste ook wel een keer los wil gaan in zo'n paradijs, maar het niet gaat omdat je al 'volwassen' bent... Gelukkig hebben wij hier de oplossing voor gevonden, want dit speelparadijs is fantastisch voor volwassenen en zit op vier plekken in Nederland! 

Speelparadijs voor volwassenen

Trommel je vriendinnen op, want Bounce Valley is echt een speeltuin voor volwassenen. Hierbij kun je denken aan enorme luchtkussens, verschillende attracties, real life wipe-out spelen en toffe glijbanen. Deze airparks kun je vinden in Rotterdam, Enschede, Breda en Zoetermeer, dus er zit er altijd wel een in de buurt. Mocht je nou echt geen oppas voor je kinderen kunnen vinden dan mag je ze natuurlijk altijd meenemen. Al hoewel het ook wel eens leuk is om een uitje zonder kinderen met de meiden te hebben, waarbij je elkaar genadeloos kunt verslaan tijdens wipe-out en van de glijbanen kunt sjezen, right?

View post on Instagram
 

Dit is de prijs om een dagje helemaal los te gaan

Een uurtje helemaal los gaan op deze attracties kost doordeweeks € 9,95 en in het weekend € 11,95, maar aan een uurtje heb je waarschijnlijk ook meer dan genoeg, want als we naar de kinderen kijken vergeten we soms hoe uitputtend het is om een uurtje gek te doen en overal overheen te springen. Na zo’n uur is het dus de hoogste tijd om een terras op te duiken met de meiden en aan de wijn te gaan. ‘s Avonds zul je dan waarschijnlijk uitgeblust naar bed gaan en slapen als een roosje. Wedden dat je de volgende dag intense spierpijn hebt? Maar dat is het ook helemaal waard, app je vriendinnen, want dit moeten jullie echt snel plannen!

View post on Instagram
 

Beeld: bounce valley