Celebs

Donny Roelvink over Special Forces VIPS: ‘Niet te omschrijven’

donny-roelvink-special-forces-vips

Donny Roelvink heeft tijdens zijn deelname aan Special Forces VIPS enorm veel geleerd over zichzelf en neemt nog altijd de lessen mee in zijn dagelijks leven. Donny blikt daarom ook emotioneel terug op zijn Special Forces VIPS deelname.

Finale Special Forces VIPS

Samen met Kaj Gorgels en Mark Schaaf was Donny Roelvink letterlijk én figuurlijk the last man standing. Alle drie de mannen gingen het loodzware traject van een special forces training aan en wisten het zelfs tot de eindstreep te schoppen. Een heftig maar ook mooi avontuur waar Donny emotioneel op terug blikt.

Emotioneel

“Met een brok in mijn keel en een traan over mijn wang schrijf ik dit bericht, want wat was dit een ongelofelijk magisch avontuur”, begint Donny zijn bericht. “Nooit had ik van te voren kunnen bedenken dat dit programma (wat eigenlijk geen programma is) mijn leven zo had kunnen veranderen.” Donny doelt hier natuurlijk op de harde maar ook belangrijke lessen die hij meeneemt. Kijkers konden zien hoe Donny meerdere malen zichzelf tegenkwam, maar weet hier gelukkig goed mee om te gaan en dit om te zetten in iets positiefs.

Teelbalkanker

In de finale hebben we allemaal kunnen kijken naar de mooie eindspeech van staf lid Eric die volgens Donny even extra hard aankwam door de hele situatie waar hij momenteel in verkeert. Donny Roelvink deelde een paar dagen geleden namelijk het heftige bericht dat er bij hem teelbalkanker is gediagnosticeerd. “Diezelfde speech (die ik dus op beeld heb) zie ik als een vereeuwigde batterij die ik elk moment dat ik het zwaar heb in mijn leven er weer bij kan pakken om mezelf op te laden.” Daarnaast wil Donny de staf nog bedanken voor de ‘glasheldere spiegel’ die ze hem hebben voorgehouden.

View post on Instagram
 

Lees ook:
OMG! Prince Charming Diego onthult shocking news aan de deelnemers

Kaj Gorgels en Mark Schaaf

Donny stond niet alleen in die finale. Aan Donny’s rechterzijde stond Kaj Gorgels en aan zijn linkerzijde de finalist Mark Schaaf. De beresterke mannen die het alledrie tot de finale wisten te schoppen. “Ik zou zoveel kunnen zeggen maar ik kan gewoon niet in woorden omschrijven hoe bijzonder dit avontuur voor mij is geweest. Pijn, verdriet, vreugde, boosheid, echt elke emotie is daar op een ongekend leven naar boven gekomen”, schrijft Donny in zijn bericht. “Allen zij zullen ‘echt’ begrijpen wat dit voor een ongekend avontuur was en ik heb jullie voor altijd in mijn hart zitten.”

Beeld: Instagram: @donnyroelvink

Must reads 👀