Lifestyle

Wil je hebben! Een sexy speeltje met panterprint design

spannend-speeltje-panterprint

Als je nog niet genoeg was overtuigd om de Satisfyer Pro aan te schaffen, dan kan dit speeltje jou misschien wél overhalen. Een spannend sexy speeltje dat extra compact is én een leuk panterprint design heeft. Wie wil dat nou niet?!

Sexy speeltje

Vliegen de promo’s voor de Satisfyer je om de oren, maar is dit gewoon niks voor jou? Het kan heel lastig zijn om de juiste speeltjes voor in bed te vinden. Niet iedereen houdt van hetzelfde, dus het is echt even een zoektocht voor wat jij graag wil. Wij denken dat dit speeltje zomaar jouw match made in heaven kan zijn!

Het is een klein formaatje, dus je hoeft niet bang te zijn dat er geen plek is om hem te verstoppen. Deze pocket-sized bullet is net wat groter dan je lipstick en is dus super makkelijk op te bergen én mee te nemen! Ga jij nooit op reis zonder een sexy toy? Dan is dit zeker een goede om toe te voegen aan je collectie!

Lees ook:
Let’s get spicy: bij Kruidvat kun je nu een Satisfyer adventskalender kopen!

Panterprint

Het hete speeltje is niet alleen super handig, maar ook nog eens heel cute! De sexy bullet is namelijk helemaal bedekt in panterprint. Bij aankoop van dit speeltje krijg je er ook nog eens een bijpassend toilettasje bij. Te leuk! En het tasje is ook nog eens multifunctioneel. Je kan hem dragen als schouder- of heuptasje.

Voor dit setje hoef je zeker geen fortuin te betalen en je hebt er al eentje in huis voor maar €29,99. Kan je niet wachten om er eentje in je bed te hebben? Geen zorgen, bestel ‘m vóór 23:00 uur bij bol.com en dan kan je er morgen al van genieten. Enjoy, ladies!