Travel

Vamos a la playa: dit zijn de meest bijzondere Spaanse stranden

spaanse-stranden

De zomervakantie is begonnen en daarom reizen wij het liefste af naar het prachtige Spanje. Waarom? Omdat er zoveel mooie Spaanse stranden zijn waar we het liefst de hele dag in de zon liggen, maar wel met een lekkere cocktail in ons hand natuurlijk! ;)

La Concha, San Sebastian

La Concha in San Sebastian ligt vlakbij de Franse grens aan de baai van de Golf van Biskaje. La Concha is zo prachtig, dat het haast onwerkelijk lijkt. Perfect dus om je Instagram feed even op te leuke met mooie foto’s. Gelukkig kan je nog veel meer doen rondom dit mooiste Spaanse strand, want in San Sebastian zitten ontzettend veel leuke restaurantjes waar jij kunt neerstrijken na een duik in de zee.

View post on Instagram
 

Playa de los Muertos, Cabo de Gata

Yep, je leest het goed. Dit is een beetje een creepy stukje strand, want vroeger zouden hier zeelui verdronken zijn en schepen ten onder zijn gegaan door de sterke stromingen. Bizar! Gelukkig is dat nu niet meer zo. Playa de los Muertos is nu perfect om eindeloos over rond te dwalen en daarna op het zachte zand neer te ploffen.

View post on Instagram
 

Lees ook
Summertime! Dit zijn de leukste strandtenten van Nederland

Zahara de los Atunes, Costa de la Luz

Last but not least in ons rijtje: Zahara de los Atunes aan de Costa de la Luz. Dit strand is ultiem genieten als jij dol bent op een perfect blauwe zee. Het zand is ook helemaal zoals je op een kaartje aan je ouders zou sturen. Een lekkere zomerse cocktail erbij, mooie bikini aan en flaneren maar!

View post on Instagram
 
Beeld: pinterest