News

Sonny en Jaydi hebben akward gesprek tijdens Eating With My Ex

Sonny en Jaydi

Sonny en Jaydi hebben in 2019 meegedaan aan Temptation Island en kwamen veel in de media. Dit kwam voornamelijk door de nogal bijzondere uitspraken van Sonny. Helaas hield hun relatie geen stand en zagen ze elkaar niet meer. Toch is het toenmalige koppel nu weer samen te zien in het programma Eating with my Ex en het gesprek verliep nogal ongemakkelijk.

Sonny & Jaydi

Sonny en Jaydi deden in 2019 mee aan Temptation Island en gingen de ultieme relatietest aan. Het koppel was al drie jaar samen en Jaydi was ook bij Sonny ingetrokken. De twee werden al snel veel besproken in de media en dit kwam voornamelijk door de uitspraken van Sonny.  Het koppel was nog naar net van elkaar gescheiden en Sonny voelde zich al helemaal vrij bij de single dames. Hij zei namelijk al snel dat hij de ‘honderd aan wilde tikken’ en ‘dat hij de hele tafel wel wilde proeven’.

Natuurlijk kwam dit tijdens het eerste kampvuur als een totale shock voor Jaydi, dus hun relatie was al snel voorbij. Toch kwam dit nieuws als een klap binnen bij Sonny en hij had ook daarna weer bizarre uitspraken. “Drie jaar hulp in één week wordt weggegooid” en hij noemde zijn ex-vriendin zelfs een “levensproject”.

View post on Instagram
 

Eating With My Ex

Toch werd Jaydi al snel verliefd op Temptation verleider-Rick en zij hadden het tijdens het programma erg gezellig samen. Helaas zijn Jaydi en Rick ook niet meer samen. De twee zagen elkaar wel nog bij het programma Eating With Me Ex, waar ze dingen over hun relatie gingen bespreken. Ook nu doet Jaydi weer mee aan het programma, maar dan met haar ex Sonny. Het gesprek werd al snel erg ongemakkelijk.

Lees ook:
Dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen Eating With My Ex

Uitspraken

Even gezellig met je ex kletsen en ondertussen dineren, zo verliep het helaas niet bij Sonny en Jaydi. De twee hadden namelijk veel te bespreken over hun huidige relatie, maar het bleek al snel ongemakkelijk te worden tussen de twee. Sonny begon namelijk met: “We wisten allebei dat het een zinkend schip was”. Waarop Jaydi antwoorden, “Als jij de uitspraken niet had gedaan die je toen die tijd had gedaan, had ik me nooit opengesteld.” Ook was Jaydi erg benieuwd hoe Sonny zijn leven na het programma heeft ervaren en Sonny wilde juist weten door wie van de twee hun relatieproblemen waren gekomen. Het was in ieder geval een juicy gesprek tussen de twee exen.

Must reads 👀