Films & Series

Zien! Netflix deelt eerste beelden van het nieuwe seizoen van Emily in Paris

emily-in-paris

Fans opgelet! Netflix geeft ons alvast een voorproefje van onze favoriete serie: Emily in Paris. En een ding is zeker, we zullen genoeg inspiratie kunnen halen uit de fashionable outfits van Emily en al haar collega’s. 

Deze sneak peeks van het nieuwe seizoen van Emily in Paris wil je zien

We love sneak peeks!

Emily in Paris

Fans van de serie weten natuurlijk dat de serie draait om het leven van marketingdirecteur Emily Cooper, gespeeld door Lily Collins. Emily komt oorspronkelijk uit Chicago en heeft in Parijs haar droombaan weten te vinden. Ze begint in de stad van de liefde haar nieuwe avontuur waarbij ze werk, vrienden en de liefde met elkaar probeert te combineren.

Zoals wij nog niet klaar zijn met de serie is Emily overduidelijk nog niet klaar met de stad van de liefde. Onlangs is er namelijk bekendgemaakt dat er naast een derde seizoen ook nog een vierde seizoen aankomt. In de tussentijd zullen we geduldig wachten op de release datum en kunnen we alvast smullen van de sneak peeks.

Fictieboek

Als je echt niet kan wachten op het derde seizoen hebben we voor jou de perfecte oplossing. Binnenkort liggen de boekenwinkels namelijk vol met de eerste roman van ‘Emily in Paris’. Half oktober is dit boek te verkrijgen en zal het verhaal gaan over het leven van Emily Cooper in het eerste seizoen.

Of er een hele boekenreeks op ons staat te wachten weten we nog niet. Voorlopig zijn we in ieder geval zoet met dit eerste boek. De volgorde van de serie is heel opvallend en vrij uniek te noemen. Meestal scoort een titel eerst erg hoog in de boekenmarkt en wordt er daarna een opstap gemaakt naar een vertaling van de titel in beeld, maar Emily in Paris pakt het anders aan.

Lees ook:
Zien! Dit zijn de deelneemsters van de nieuwe realityshow Matched by Mom

Sneak peeks Emily in Paris

We hebben je die hele tijd in spanning laten afwachten en nu is het moment daar dat je eigenlijk de sneak peeks van het nieuwe seizoen kunt. Emily Cooper is op de foto’s meerdere keren te zien in trendy outfits, dus dat belooft alvast veel goeds. Ook in het nieuwe seizoen zullen we felle kleuren, veel glitter en gekke prints zien. Eigenlijk hadden we dit ook wel verwacht aangezien de serie is gemaakt door Darren Star, de maker van Sex and the City. Voor de modewereld een belangrijke serie geweest voor het modebeeld. Zo ook Emily in Paris. See it yourself!

Beeld: Emily in Paris

Must reads 👀