Astrologie

Oei! Dit is je slechtste eigenschap volgens je sterrenbeeld

Roos-Sanne
slechtse-eigenschappen-sterrenbeelden

Net als dat ieder sterrenbeeld zijn goede kant heeft, heeft ook ieder sterrenbeeld een wat minder goede kant. Dit is je slechtste eigenschap van de sterrenbeelden.

Ram (21 maart – 19 april)

Jij houdt ervan om nieuwe dingen uit te proberen. Dit komt doordat jij heel ongeduldig kan zijn. Jij wilt snel resultaten zien en als dat niet meteen lukt ga jij direct verder naar je volgende project. Hierdoor kun je soms een klein beetje overmoedig en roekeloos zijn. Wees streng voor jezelf en zorg dat je de voor- en nadelen goed afweegt voordat je iets besluit. Zo kun je jouw impulsiviteit in bedwang houden.

Stier (20 april – 20 mei)

Jij kan soms ontzettend jaloers zijn. En je weet vaak niet eens precies waarom! Daarbij ben je ook nog ontzettend koppig, wat voor de mensen om je heen soms lastig kan zijn. Maar jij hebt helemaal geen slechte bedoelingen! Je bent gewoon bang om je geliefden kwijt te raken, wat eigenlijk heel lief is. Onthoud dat dit alleen niet zomaar zal gebeuren. Probeer jezelf hier een beetje aan te herinneren.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Jij kan nogal veranderlijk zijn, wat vaak in jouw nadeel kan werken. Ondanks dat je ergens vol enthousiasme aan begint, maak je dit lang niet altijd af. Hierdoor kun je anderen teleurstellen, ook als ze het niet laten blijken. Probeer daarom beter na te denken over de gevolgen die jouw acties met zich meebrengen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Soms zit jij zó bomvol emoties, dat je gewoon niet meer weet wat je ermee aan moet. Daarom heb jij erg de behoefte om de mensen om je heen advies te vragen, terwijl je eigenlijk al weet dat je het toch niet op zal gaan volgen. Jij bent ontzettend onvoorspelbaar, waardoor advies opvolgen niet jouw ding is. De mensen om je heen kunnen dit soms frustrerend vinden. Denk dus goed na voordat je anderen om advies vraagt!

Lees ook
Swipe! Deze sterrenbeelden krijgen de meeste matches op datingapps

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Dat jij graag in de spotlight wil staan, weten we. Hierdoor ben jij vaak heel veel bezig met hoe je eruitziet, je prestaties en eigenlijk alles dat met jou te maken heeft. Probeer eens te luisteren naar de verhalen die andere mensen te vertellen hebben. Wie weet pik je wel iets heel interessants op. 😉

Maagd (23 augustus – 22 september)

Soms kun jij erg besluiteloos zijn. Dit komt omdat jij erg veel piekert en al je mogelijkheden goed wil overwegen. Dit doe jij vaak omdat je zelf niet goed weet welke keuze je moet maken. Maar dit impulsieve kan heel goed voor jou zijn! Waag die sprong in het diepe eens zónder van te voren in het water te hebben gekeken. You’ve got this!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Jij kan heel beïnvloedbaar en goedgelovig zijn, maar dit komt doordat jij een enorme people pleaser bent. Hierdoor kan jij het lastig vinden om met kritiek om te gaan. Jij hebt liever het gevoel van bevestiging; en door kritiek kan je je afgewezen voelen. Maar bekijk het eens van de andere kant: kritiek helpt je namelijk om betere resultaten te behalen! Het is dus écht niet zo erg wanneer iemand jou wat feedback geeft.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioen, soms is het niet erg om een keertje niks te zeggen. Jij bent vaak geneigd om op iedereen te reageren. En lang niet altijd op een vriendelijke manier! Jij kan erg koppig en eigenwijs zijn. Onthoud dat het niet gek is als iemand een andere mening heeft dan jij. Probeer dit te accepteren en houd er rekening mee dat iedereen anders in elkaar zit. Het is niet erg om elkaar soms niet te begrijpen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Jij straalt altijd één en al positiviteit uit, maar dit is lang niet altijd oprecht. Onthoud dat het echt niet erg is als je een keertje niet zo lekker in je vel zit; hier heeft iedereen wel eens last van. Jij bent geneigd om je emoties diep weg te stoppen, wat natuurlijk nergens voor nodig is! Sta jezelf toe om jouw emoties te voelen, want ze zijn er niet voor niets. Probeer de oorzaak van je negatieve gevoelens te vinden en zoek de oplossing!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Soms kun jij erg lomp overkomen. Hiermee kan je mensen met jouw ondoordachte opmerkingen kwetsen, waardoor je erg afstandelijk overkomt. Dit zorgt ervoor dat je mensen aantrekt die eigenlijk niet bij jou passen, waardoor je extra voorzichtig wordt met het aangaan van nieuwe relaties en vriendschappen. Denk dus goed na voordat je iets zegt!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Vaak vinden andere mensen dat jij kil over kan komen. Het is lastig om jou te peilen en het lijkt vaak alsof je neerkijkt op anderen. Dit zorgt ervoor dat vrienden maken niet altijd even makkelijk is. Hier ben je dan ook erg voorzichtig in. Wees niet zo streng naar jezelf en probeer wat opener naar anderen te zijn! Zo zullen zij ook beter snappen wat er in jou omgaat.

Lees ook
De beste bestemming voor een solo-trip op basis van jouw sterrenbeeld

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jij hebt een hele rustige en meegaande persoonlijkheid, waardoor het voor mensen makkelijk is om over jou heen te lopen. Ook vind je het fijn om anderen te helpen en ben je geneigd om jezelf weg te cijferen. Maar jouw problemen zullen zichzelf niet oplossen! Probeer daarom jouw eigen problemen prioriteiten te geven. Nog een tip die we voor je hebben: geef je mening eens wat vaker! Je wordt gehoord.

Bron: CosmopolitanBeeld: Pinterest: @caressamuller