Love

Bewezen: lang met je partner in bed liggen is goed voor jullie relatie

lang-in-bed-liggen-met-partner

Er is niets lekkerder dan lang in bed blijven liggen met je lover. Naast dat het heel erg fijn is, is het ook nog eens goed voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. En daarom hebben we goed nieuws voor je, want lang in bed liggen met je lover is goed voor jullie relatie.

Slapen is goed voor je relatie

Het is belangrijk om voldoende slaap te hebben ‘s nachts. Het advies is dan ook om minimaal een nachtrust van acht uur te hebben. Genoeg slaap zorgt er namelijk voor dat je je beter kan concentreren. Ook sta je vaak positiever in het leven en voel je je een stuk minder vermoeid. Er is nu ook onderzoek gedaan naar wat veel slapen voor invloed heeft op je relatie. Hieruit is gebleken dat slapen goed is voor je relatie en jullie beiden een veel positiever beeld zullen krijgen.

Lees ook: 
Samen met je partner dutjes doen is goed voor jullie relatie

Gelukkiger

Uit het onderzoek kwam dat een hoop koppels zich veel gelukkiger voelen in de relatie door genoeg te slapen. De mannen die mee hadden gedaan aan het onderzoek gaven aan dat zij zich in het algemeen een stuk lekkerder in hun vel voelde. Zij voelde zich een stuk beter, ondanks dat niet altijd alles even goed ging in de relatie. De uitslag van het onderzoek geeft dus duidelijk aan dat mensen zich in het algemeen een stuk beter voelen en positiever tegen dingen aankijken. Heb je ook wel eens ups en downs in je relatie? Zorg er dan voor dat je wat vaker vroeg naar bed gaat of blijf in de ochtend nog even wat langer liggen. Slapen is goed voor je relatie, dus geniet er samen van met je lover.

Beeld: Pinterest