News

Zoveel kost het om een nachtje te slapen bij B&B Vol Liefde-Joy

slapen-b&b-vol-liefde-joy

Ben jij een trouwe kijker van B&B Vol Liefde? Dan zijn de Engelse catchphrases van Joy je vast niet ontgaan. Hij is een jonge ondernemer, die precies weet wat hij wil. Toch loopt het opbouwen van een enorm imperium iets minder soepel dan hij had gehoopt. Gelukkig kunnen de fans alsnog een overnachting boeken op 'Mount Joy'.

B&B Vol Liefde

Heel Nederland is aan gieren om het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. Er zitten heel wat bijzondere types bij, maar ook enthousiaste Joy van Swieten zoekt een dame die precies in zijn plaatje past. Hij heeft naar eigen zeggen geen tekort aan aandacht, “maar ik vind het wel moeilijk om iemand te vinden die bij mij past. Ze lopen hier niet op de berg.” De charmante eigenaar heeft een spirituele kijk op het leven en wil van ‘Mount Joy’ een imperium maken. Inmiddels heeft B&B Vol Liefde-Joy al een heel groot deel van zijn bezit verkocht en lijkt het er op dat hij juist aan het inkrimpen is. Toch houdt hij zijn hoofd goed omhoog en kan je nog steeds bij de jonge ondernemer overnachten.

View post on Instagram
 

Overnachting bij ‘Mount Joy’

Als jij ook eens wil ervaren hoe het is om bij B&B Vol Liefde-Joy te overnachten, heb je keuze uit twee accommodaties. Als eerste optie kan jij al je vrienden en vriendinnen uitnodigen voor een tripje naar ‘Mount Joy’. Je kan namelijk met 13 personen overnachten als je kiest voor de ‘family/friends vacation stay’. Je mag dan gebruik maken van het zwembed, de sauna én de buiten barbecue. Klinkt goed, toch? Voor een nachtje in dit zes kamer en twee badkamer verblijf, betaal je zo een €160 euro per nacht in het laagseizoen. Let op, want in het hoogseizoen mag je hier wel € 440 euro per nacht voor neerleggen.

Ga je liever voor het ‘romantic getaway’-pakket. Dan kost het € 125 per nacht voor twee personen. Neem je liefje mee en geniet van deze schattige tiny house in Las Golondrinas. Naast een privébadkamer, kan je ook wegdromen van het prachtige uitzicht in je eigen buiten hottub.

Beeld: rtl: b&b vol liefde